RRHH & Productivitat

Lifelong learning: avantatges per a tots

26-11-2020

Juan Sánchez

Director del departament de Mentoring y Coaching Empresarial

Accedir al perfil

Vocació i passió són termes que defineixen l'ADN dels professionals que formen part de CEDEC. Professionals que han viscut i viuen el món empresarial com una cosa pròpia, propera, personal, amb l'empatia necessària per estar a l'altura de les expectatives que els nostres clients dipositen en la nostra experiència i coneixement. A CEDEC existeix una màxima: L'èxit dels nostres clients és el nostre èxit.

Les empreses que creixen són les que s'adapten. És a dir, aquelles que han apostat decididament per una constant formació dels seus col·laboradors i tenen definida una estratègia d'empresa en aquest sentit, una filosofia basada en el creixement personal mitjançant l'aprenentatge constant, un objectiu clar del perfil professional que necessiten a cada moment. És a dir, professionals oberts a progressar i a adaptar-se als nous reptes del mercat.

En resum, el lifelong learning, és un objectiu en si mateix dins de les organitzacions empresarials. Sens dubte, també a nivell personal créixer professionalment ens permet optar a una millora competitiva constant i a no quedar despenjat de les exigències del volàtil mercat laboral.

Per tant, el LIFELONG LEARNING és la resposta, tant a nivell empresarial, mitjançant el desenvolupament de programes de formació, com a nivell particular, en adoptar l'actitud d'aprendre de manera constant.

Aplicar una filosofia basada en el Lilelong learning, aporta beneficis per a tots dos actors del món empresarial.

Empleat. Una formació professional que li aportarà:

  • Capacitació i millora en l'acompliment.
  • Impulsar creativitat i disruptividad
  • Perfil més atractiu per al mercat laboral.
  • Capacitat d'adaptació als canvis.
  • Major compromís i integració que inverteix en el seu creixement.

Empresa, una inversió que li aportarà.

  • Millora l'entorn i el clima laboral, fent-lo més enriquidor.
  • Increment de la productivitat dels seus empleats.
  • Increment de la competitivitat de la seva empresa amb empleats millor preparats, disposats i motivats.
  • Increment de la seva rendibilitat amb professionals millor preparats i compromesos.
  • Millora de la imatge de l'empresa, més innovació en estar atenta als canvis i a propostes més actuals als seus clients.

Està preparada la seva empresa per a adaptar-se? en el seu pla estratègic inclou la formació contínua? Quants empleats talentosos ha perdut en els últims anys? S'ha preguntat per què?

En el món actual la inversió més rendible és en capital intel·lectual. Diferenciar l'empresa de la resta de la competència, crear valor de manera constant i sostenible implica desenvolupar sistemes d'aprenentatge permanent en les empreses.

També et pot interessar

És necessari un Comitè de direcció en una petita empresa?

Equipo CEDEC

10-03-2021

És necessari un Comitè de direcció en una petita empresa?

Pot semblar inútil o fins i tot una pèrdua de temps tenir un Comitè de direcció que es reuneix cada vegada que hi hagi decisions importants que prendre. No obstant això, Cedec recomana la creació d'un comitè de direcció per diverses raons. Per a validar les decisions amb més retrospectiva El gerent (i sovint fundador)...

Lifelong learning:l'aprenentatge continu

Juan Sánchez

16-11-2020

Lifelong learning:l'aprenentatge continu

Si bé aquest terme s'ha donat a conèixer com a tal en els últims anys, sempre s'ha dit que la vida és un continu aprenentatge. Mai deixem d'aprendre. Les circumstàncies ens obliguen. Basta observar les actuals circumstàncies que ens han tocat viure a causa de la pandèmia provocada pel Covid19, el procés d'adaptació...

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.