Eficàcia
Operativa

El motor de l’empresa.

Millorant el model operatiu de l’empresa.

La dinàmica empresarial actual presenta oportunitats extraordinàries perquè les empreses millorin les seves operacions i aconsegueixen un avantatge competitiu sense precedents.

Conèixer el model operatiu és, per sobre de tot, conèixer la pròpia empresa, estar atent a tots els resultats del negoci i no només focalitzar-se en el resultat final. És identificar problemes o situacions insatisfactòries i convertir-les en una oportunitat per augmentar els ingressos del negoci.

Què fem per vostè i la seva empresa a CEDEC Eficàcia Operativa?

El model operatiu és la base de la cadena de valor que possibilita tot el mecanisme empresarial. A CEDEC treballem estretament amb vostè, ajudant-lo a adequar les seves operacions i processos per aconseguir una organització fluïda i simplificada. 

Des de l’estratègia a l’execució, adaptades i impecables, els nostres experts l’ajuden a adaptar el rendiment de la cadena operativa i dels subministres, a reduir els costos i a gestionar la complexitat i els riscos.

Així, vostè obté el control sobre l’activitat operativa i pot prendre decisions basades en dades reals que optimitzen permanentment el seu negoci, la gestió de projectes clau o els seus centres de servei.

Durant els últims mesos, hem comptat amb l’assessorament de CEDEC. L’objectiu era implementar eines que ens permetessin un control exhaustiu de la nostra operativa, per aconseguir poder fixar i controlar els objectius a curt i llarg termini, o almenys l’estabilitat, de la nostra cartera de clients i càrrega de treball. Durant aquest temps, CEDEC ha demostrat la seva qualificació i professionalitat, mostrant en tot moment un tracte seriós i cordial amb tot el personal de l’empresa, pel que valorem molt positivament el resultat obtingut."

D. Manuel Vázquez Castro
Norinber S.L.

Repte, equip, resultats i funcionament.

A CEDEC som un soci excel•lent per la creació d’avantatges competitius basats en el factor operatiu de negocis específics.

A través de la nostra experiència amb tots els sectors i reptes, proposem i executem solucions innovadores amb un equip implicat dins l’empresa i en cada fase del projecte.

La cerca de l’eficàcia operativa passa per identificar problemes i crear solucions. Converteixi aquests desafiaments en oportunitats amb CEDEC.

CONTACTAR

I recordi

  1. És possible convertir els problemes en oportunitats si coneixem el model operatiu de l’empresa.
  2. El model operatiu de l’empresa dona lloc a la cadena de valor, possibilitant tot el mecanisme empresarial.
  3. Proposem basar l’avantatge competitiu en el factor operatiu de cada negoci.

 

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.