RRHH 
& Productivitat

La fortalesa de l’equip humà mou muntanyes.

El recurs més important d'una empresa és la seva gent, la seva implicació i les seves competències

El que fa diferent un projecte empresarial de la seva competència és el seu equip humà, la seva peculiaritat i la seva capacitat de posar les seves competències al servei del projecte comú.

Perquè l'equip humans és el motor que genera sinergies i que comprèn i aplica els principis del projecte.

Un bon equip humà, adaptat al projecte maximitza la productivitat quan li ho organitza adequadament i se li dota dels mitjans de producció corresponents.

Què fem per vostè i la seva empresa a CEDEC RRHH & Productivitat?

  • Analitzem les seves necessitats i les característiques del seu equip per situar a cada persona en el lloc més adequat a les seves competències.
  • Proposem i implantem els canvis necessaris perquè som especialistes a maximitzar la funcionalitat dels equips humans.
  • Optimitzem la coordinació, l'assumpció de responsabilitats i la millora contínua, perquè prioritzem el funcionament dels col·laboradors com a membres d'un equip.
  • Definim els plans de formació, desenvolupament professional i evolució del personal per assegurar una dinàmica d'evolució i creixement constant.
  • Redisenyem els processos i determinem els mitjans que permetran optimitzar la productivitat general de l'empresa i, específicament, la dels col·laboradors de l'empresa.

 

El nostre suport amb el Interim Management 

CEDEC pot donar-li suport també en Interim Management. Podem assumir ràpidament el control, centrant-nos en l'execució i l'assoliment dels objectius. Si està experimentant grans canvis en l'equip directiu la nostra solució permet evitar l'estancament i mantenir l'impuls cap endavant.

Interim management

Competències, coordinació i funcionament com a equip

La productivitat es maximitza, mitjançant el funcionament harmònic dels col·laboradors de l'empresa, que formen part d'un autèntic equip, on no es perd el temps en lluites inútils derivades de la falta de coordinació.

Des de CEDEC aportem la visió especialitzada, professional i externa que li donarà els elements necessaris per a augmentar la productivitat del seu equip humà.

Des del principi del RESPECTE als COL·LABORADORS, que constitueix un dels nostres principis més importants, implantem organitzacions que maximitzen l'efectivitat i la productivitat dels membres de l'empresa.

CONTACTAR

I recordi:

- Els empleats motivats són els que generen majors productivitats.

- Els plans de formació són una inversió, no una despesa.

- Els incentius que no motiven solen desmotivar.

- Les funcions són importants; però les responsabilitats ho són més.

- Cap responsabilitat per a dos responsables i cap responsabilitat sense responsable.

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.