Com hem arribat fins aquí?

Des de la fundació de CEDEC el 1965, la nostra trajectòria ha estat marcada per unes fites significatives que ens han permès evolucionar i créixer fins convertir-nos en el líder europeu en gestió estratègica empresarial especialitzat en l’empresa familiar.

Vols conèixer la nostra història?

1965

Tot va començar amb una missió

L’any 1957, Jean Niclaus descobreix l’activitat de la consultoria en una important empresa americana. Després de 8 anys d’experiències dins del mercat europeu, decideix al 1965 explotar aquests coneixements adquirits i crea a Brussel•les la seva pròpia empresa, CEDEC. Amb una sòlida determinació al cap: superar els desafiaments de la post-guerra i ajudar a la reconstrucció de les empreses familiars europees. El seu nom, Centre Europeu d’Evolució Econòmica, reflecteix aquest compromís.

1974

3.000 clients

L’expansió

Una persona intel·ligent sap envoltar-se de col•laboradors competents i motivats per la mateixa passió per la seva professió.

D’aquesta manera va ser possible l’obertura el 1968 de les seus de  França i Ginebra, al 1971 la seu de Barcelona i al 1974 la seu de Milà.

En només 10 anys, CEDEC ja comptava amb 5 seus europees que seguien els 3 principis fundacionals de la companyia: el respecte als clients, el respecte als col•laboradors i el respecte a les idees.

CEDEC es manté fidel al seu esperit independent com a empresa familiar i privada, cosa que li permet comprendre perfectament el teixit de l'empresa familiar europea.

1980

8.000 clients

Compromís amb la satisfacció

Per a què sigui durador, l’èxit ha d’estar consolidat diàriament a l’empresa.

Només una organització molt conscient de les necessitats dels seus clients pot oferir aquest servei de Mentoring Executiu creat al 1980.

Aquest departament té la missió d’acompanyar l’empresa client durant un any després de les intervencions, per així assegurar que la transferència de coneixement i talent s’està assimilant i aplicant.

UN SERVEI EXCLUSIU DE CEDEC!

1986

14.000 clients

Compromís de per vida amb las empreses

CEDEC fa un pas més en el servei al client i crea la divisió MANAGEMENT ESTRATÈGIC, l’any 1986.

La nostra voluntat és la de ser consellers permanents del Management Estratègic dels nostres clients.

Un client CEDEC gaudeix de la possibilitat de ser aconsellat regularment durant tota la vida de la seva empresa, i sense cap cost, per a reflexionar amb els nostres experts en Management sobre les seves situacions, realitats, desafiaments i necessitats que puguin sorgir.

1990

19.000 clients

CEDEC fa 25 anys!

CEDEC esdevé l’empresa líder del seu sector a Europa.

Més de 19.000 empreses ja s’han beneficiat d’una experiència i d’un saber fer que creix exponencialment.

CEDEC ha forjat ja una sòlida cultura interna de responsabilitat i compromís amb els seus clients.

2000

24.000 clients

2000

CEDEC dóna suport als seus clients amb la transformació tecnològica de l’any 2000. A més, CEDEC està preparant els seus clients per un altre canvi important a Europa, l’arribada de l’euro.

2006

31.000 clients

El salt tecnològic

Després de dècades de col·laboracions amb els nostres clients, s’acumula una infinitat de dades i coneixements custodiats. La tecnologia ja ens permet protegir i gestionar digitalment al Cloud aquesta informació. Tot això permet el seu ús de manera àgil i a temps real, obrint pas a processos interns i de gestió de clients molt més útils, fluents i eficaços. Així podem transmetre tota la nostra experiència acumulada amb milers d’empreses a cadascuna de les nostres intervencions.

2011

38.000 clients

Els nostres clients = Els nostres ambaixadors

Partint d'un estricte compromís de confidencialitat, decidim aportar transparència al sector i compartir una part del nostre treball a partir d'experiències reals, que expliquen els nostres propis clients mitjançant testimonis a les nostres pàgines WEB. Ens satisfà comprovar que formem part de la seva fórmula d'èxit present i futura. I que esperem fer-ho durant molts anys.
 

2015

41.000 clients

CEDEC fa 50 anys!

Al mercat europeu continuem essent l'empresa de referència del sector. Treballem amb empresaris néts de clients històrics. Estem molt orgullosos de formar part de l'evolució i desenvolupament de milers d'empreses a tot Europa i a Espanya. L'esforç, professionalitat i implicació dels milers de treballadors de CEDEC que durant 50 anys han col·laborat amb nosaltres i la confiança dels nostres clients, són un actiu impressionant i ens aferma als nostres valors i a la nostra missió diària.

2017

44.000 clients

Nous reptes

L'evolució en el cicle vital de CEDEC exigeix afrontar permanentment nous desafiaments empresarials. Impulsem activament una estratègia de modernització i innovació per acceptar amb energies renovades els reptes que el futur ens planteja. L'organització interna s'adapta a tot això, amb nous equips capaços de donar resposta a les necessitats actuals dels nostres clients, de forma ràpida i eficaç.

Avui

Afrontar el canvi global

El desenvolupament sostenible, la revolució digital, el Big Data combinat amb els avenços en Business Intelligence, la globalització i els canvis constants en els mercats i en les realitats socials, són els eixos sobre els que CEDEC reflexiona i treballa per a donar resposta a les necessitats i objectius de tots els seus clients, creant valor i avantatges competitius.

Adeqüem tota aquesta evolució a la realitat de les empreses familiars, el respecte als valors de cadascuna d’elles i les capacitats i objectius individuals.

La nostra missió i la nostra passió segueixen essent l’èxit dels nostres clients.

+ 46.000 clients

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.