Projectes Especials

L’acompanyem, també, en tot el que és nou per a vostè

Fusions i Adquisicions: una altra manera de créixer 

Els serveis oferts per CEDEC i la seva xarxa d'experts es dirigeixen a empresaris que desitgen vendre la seva empresa o als quals volen integrar un nou soci (capital de risc, capital desenvolupament, family office o soci estratègic) per a accelerar el desenvolupament de la seva empresa. 

Facilitem també operacions de management buyout o buy-in i/o empreses que volen impulsar el seu creixement comprant altres empreses complementàries. 

Gràcies a aquestes operacions, es beneficiarà de l'adquisició de personal de qualitat o de competències addicionals, de l'accés a informació o tecnologies clau en el seu sector, o de l'obtenció de dades de mercat claus. 

És una manera d'accedir també a fons per a un nou desenvolupament. Per tant, l'estratègia de creixement extern pot proporcionar importants economies d'escala. 

Depenent de la transacció, els M&A poden facilitar els seus projectes d'expansió geogràfica i donar-li accés a una base de clients més àmplia amb canals i sistemes de distribució complementaris. És una bona manera també de diversificar els productes, serveis i perspectives a llarg termini de la seva empresa. 

I si no ho té encara clar, també estem al seu costat per a definir la manera més apropiada per a tirar endavant.

Compliance: la satisfacció d'estar tranquil 

Les empreses es veuen assetjades per reglaments i normes que han de complir a nivell europeu, nacional o local. A més, l'empresari és sempre personalment responsable del compliment d'aquestes normes. 

Amb CEDEC Compliance, l'ajudem a prevenir les amenaces mitjançant el disseny i la implantació de procediments i sistemes de control. D'aquesta manera, evitarà posar-se en risc i exposar-se a sancions per incompliments legals. 

Li proposem desenvolupar polítiques per a cada possible amenaça (ciberseguretat, prevenció de delictes etc.) i obtenir un certificat de conformitat ISO o d'altres regulacions.

A CEDEC volem donar vida als seus projectes i eliminar els obstacles que s'interposen en el seu camí. Si té un projecte, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.

CONTACTAR

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.