CEDEC
Analytics


Comprendre el present per a afrontar millor el futur.

Revisar i comprendre per crear el futur.

Revisar no és només mirar cap enrere per ajustar el negoci. Revisar és anticipar-se i, per generar noves oportunitats, és preparar-se i desenvolupar avantatges competitius per millorar el model de negoci, aprofitar els canvis de cicle o defensar-se de la competència.

No es tracta únicament de resoldre problemes interns. Analitzar adequadament és un dels passos més importants per actualitzar les competències o per seleccionar coherentment els valors, situacions i oportunitats que ofereix el mercat.

Què fem per vostè i la seva empresa a CEDEC Analytics?

Millorem el seu model de negoci o resolem situacions. En definitiva, definim on anar amb un pla d’acció ple de possibilitats.

Utilitzem sistemes avançats d’anàlisi de dades, fluxos de treball i de rendiment empresarial. Tot això, amb el suport d’un equip d’especialistes experts en dinàmiques empresarials i sectorials de l’empresa familiar.

Això ens permet aportar una visió innovadora i estratègica; a part d’un gran ventall d’iniciatives sobre les quals desenvolupar tot el potencial de l’empresa i dels seus integrants clau.

Analitzem la situació estratègica, operativa i personal per aportar les claus de la transformació, de l’avantatge competitiu o de la prevenció de riscs (familiars, societaris o de negoci).

De l’anàlisi a l’anticipació

Visió, inspiració i efectivitat

L’objectiu és capturar el valor i aprofitar-lo pel seu negoci. Amb nous reptes, noves idees, noves maneres de pensar i de fer.

A CEDEC portem dècades assessorant i donant suport a l’empresa familiar a l’hora d’assolir els seus reptes. Tota la nostra experiència està al seu servei per a combinar solucions tècniques amb solucions personals.

Amb CEDEC Analytics podrà comptar amb un conjunt de mesures enfocades a millorar el seu model de negoci, d’acord amb les seves necessitats personals i operaionals.

Avualuació del meu “ara”

Com ho estic fent? Quines són les meves expectatives? Comprendre la seva visió i expectatives. Revisió de la meva operativa, finances, cultura, comportament, visió estratègica, ecosistema familiar.

Objectius i propòsit

Definició d’objectius empresarials i propòsits personal: entenent i identificant les meves necessitats i objectius.

Oportunitats i capacitats

ideació de les solucions que més s’adapten a mi. Que miren cap a l’objectiu i la seva execució. Necessitat d’ajustaments. Riscos i disfuncions que s’allunyen dels objectius.

Pròxims passos

De la definició estratègica a l’operativa i posada en marxa de solucions personalitzades. Selecció de les accions de més impacte i informació sobre la seva implementació.

La informació és poder, és la clau de tota l’estratègia de negoci. A CEDEC l’ajudem a aconseguir els seus objectius empresarials, passant de les dades a l’acció.

CONTACTAR

I recordi

  1. L’anticipació és clau per detectar oportunitats i optimitzar el seu avantatge competitiu.
  2. Un anàlisi adequat permetrà no només resoldre problemes interns, sinó també identificar valors, situacions i oportunitats de mercat.
  3. L’experiència és un grau a l’hora de combinar solucions tècniques amb una visió familiar.

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.