Business Intelligence

L'anàlisi dinàmica de dades: una revolució que permet comprendre el present i viatjar al futur.

La Business Intelligence canviarà la seva visió de l’empresa

Utilitzar la Business Intelligence o "intel·ligència de negoci" és treure profit d'eines d'intel·ligència online capaç d’organitzar les dades de l’empresa i d’interpretar-les amb una potència desconeguda fins ara.

Visualitzar aquestes dades, que s’analitzen des de diverses perspectives, permet a l’empresari disposar d’un diagnòstic profund en temàtiques clau: pressupostos, balanç general, anàlisis dels costos de producció, desviacions, etc., i tenir, per tant, més coneixement de la seva activitat, per poder prendre millors decisions.

Qui no ha somiat mai amb poder conèixer en temps real les dades de la seva empresa i des de qualsevol lloc? Això, avui, ja és una realitat i les empreses ho utilitzen per guanyar en competitivitat i seguretat.

CEDEC ha decidit agafar el tren de la revolució de la BI i aprofitar les seves possibilitats infinites per ajudar a consolidar i fer progressar a les empreses familiars. I vostès? Estan llestos per aquest apassionant viatge al futur?

Què fem per vostè i la seva empresa amb CEDEC Business Intelligence?

  • Escoltem l'empresari i les seves necessitats per a implementar un quadre de comandament dinàmic mitjançant la solució CEDEC Power BI, secundada per Microsoft. La mineria de dades es fa en línia, en la ubicació on l'empresari pot trobar el seu magatzem de dades.
  • Construïm integralment els quadres de comandament dinàmics juntament amb l'empresari, perquè aquest disposi d'una eina totalment adaptada a la seva empresa i que respongui a les seves problemàtiques.
  • Una vegada instal·lat en la seva empresa i el procés de presa concretat, seguim al costat de l'empresari els indicadors de rendiment integrats en CEDEC BI, durant i després de la fi de la nostra intervenció presencial. Així garantim l'actualització permanent de la gestió de la seva empresa per a conduir-la pel camí de l'excel·lència empresarial.
  • Establim conjuntament amb l'empresari els punts de control, anticipant tota distorsió des que es comenci a manifestar, permetent l'anticipació i convertint el Business Intelligence en una veritable eina d'intel·ligència empresarial.

 

 

Treure el millor de les seves dades

Tenir una eina que li permeti organitzar les seves dades està bé, però encara és millor saber interpretar-les.

Gràcies a CEDEC BI l’empresari disposa d’una eina informàtica revolucionària per la presa de decisions, que amb l’assessorament de CEDEC transforma les seves dades en elements clau per assolir els objectius estratègics.

Benvingut a la nova era de l’accés i anàlisi immediata de dades que li donar un major control i facilitat d’accés a la realitat de la seva activitat.

CEDEC ha decidit agafar el tren de la revolució del Big Data i aprofitar les seves possibilitats infinites per ajudar a consolidar i fer progressar a les empreses familiars. I vostès? Estan llestos per aquest apassionant viatge ?

CONTACTAR

I recordi

  1. La Business Intelligence proporciona diagnòstics aprofundits a temps real.
  2. La Intel·ligència Empresarial encara té molt per oferir als empresaris. Les seves possibilitats són infinites.
  3. Les empreses familiars poden treure molt profit de les noves eines tecnològiques.
  4. CEDEC BI no genera costos extra a l’empresari. En canvi, el valor de comptar amb una anàlisi de dades constant és incalculable.

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.