Business Intelligence

L’anàlisi de dades dinàmica: una revolució que permet comprendre el present i viatjar al futur.

La Business Intelligence canviarà la seva visió de l’empresa

Utilitzar la Business Intelligence és treure profit d’una eina online capaç d’organitzar les dades de l’empresa i d’interpretar-les amb una potència desconeguda fins ara.

Visualitzar aquestes dades, que s’analitzen des de diverses perspectives, permet a l’empresari disposar d’un diagnòstic aprofundit en temàtiques clau: pressupostos, balanç general, anàlisis dels costos de producció, desviacions, etc., i tenir, per tant, més coneixement de la seva activitat, per poder prendre millors decisions.

Qui no ha somiat mai amb poder conèixer en temps real les dades de la seva empresa i des de qualsevol lloc? Això, avui, ja és una realitat i les empreses ho utilitzen per guanyar en competitivitat i seguretat.

CEDEC ha decidit agafar el tren de la revolució de la BI i aprofitar les seves possibilitats infinites per ajudar a consolidar i fer progressar a les empreses familiars. I vostès? Estan llestos per aquest apassionant viatge al futur?

Què fem per vostè i la seva empresa a CEDEC Business Intelligence?

 • Escoltem l’empresari i les seves necessitats per implementar un quadre de comandament mitjançant la solució CEDEC BI.
   
 • Construïm integralment els quadres de comandament juntament amb l’empresari, perquè aquest disposi d’una eina totalment adaptada a la seva empresa i que respongui a les seves problemàtiques.
   
 • Una vegada instal•lat a la seva empresa, seguim juntament amb l’empresari els indicadors de rendiment integrats a CEDEC BI, durant i fins la fi de la nostra intervenció presencial. Així garantim l’actualització permanent de la gestió de l’empresa per a conduir-la pel camí de l’Excel•lència Empresarial.

Treure el millor de les seves dades

Tenir una eina que li permeti organitzar les seves dades està bé, però encara és millor saber interpretar-les.

Gràcies a CEDEC BI l’empresari disposa d’una eina informàtica revolucionària per la presa de decisions, que amb l’assessorament de CEDEC transforma les seves dades en elements clau per assolir els objectius estratègics.

Benvingut a la nova era de l’accés i anàlisi immediata de dades que li donar un major control i facilitat d’accés a la realitat de la seva activitat.

CEDEC ha decidit agafar el tren de la revolució de la BI i aprofitar les seves possibilitats infinites per ajudar a consolidar i fer progressar a les empreses familiars. I vostès? Estan llestos per aquest apassionant viatge al futur?

CONTACTAR

I recordi

 1. La Business Intelligence proporciona diagnòstics aprofundits a temps real.
 2. La Intel•ligència Artificial encara té molt per oferir als empresaris. Les seves possibilitats són infinites.
 3. Les empreses familiars poden treure molt profit de les noves eines tecnològiques.
 4. CEDEC BI no genera costos extra a l’empresari. En canvi, el valor de comptar amb una anàlisi de dades constant és incalculable.

El valor de la informació

Rebi mensualment per e-mail articles i vídeos amb informació sobre gestió estratègica empresarial.

Subscrigui’s a la nostra Newsletter Informe Empresarial CEDEC.