Excel•lència
Relacional

La nostra feina es centra en les aspiracions i reptes de l’empresari familiar

Per una empresa, les dades i processos són importants. No obstant, la capacitat per assolir l’èxit es troba dins les persones. A CEDEC som especialistes en relacions personals; hem professionalitzat al màxim el respecte i les cures cap a la part més humana dels nostres clients. El nostre veritable impacte es basa en la interacció amb l’empresari, i totes les nostres interaccions estan vinculades a la personalització dels valors fonamentals de l’empresa familiar. N’hi diem excel•lència relacional i forma part del nostre ADN.

Excel•lència Relacional.
El nostre compromís es fonamenta en 7 principis relacionals.

Comprensió

Practiquem l’escolta activa i empàtica, una de les forces més poderoses que existeixen per a fer possible el canvi.

Necessitat

La nostra intervenció respon a les necessitats i preocupacions tangibles expressades pel client.

Competència professional

La nostra metodologia CEDEC garanteix la competència dels nostres professionals, així com de les seves propostes, la seva execució i el seu seguiment.

Eficàcia

És necessari que la nostra col•laboració amb el client sigui eficaç, és a dir, les nostres propostes han de ser convenients, pràctiques i realitzables.

Adaptabilitat

La nostra experiència ens permet proposar únicament solucions a mida que responen a les necessitats dels nostres clients.

Disponibilitat

El conjunt de l’estructura CEDEC està sempre disponible per respondre a les exigències professionals actuals i futures dels empresaris.

Satisfacció

La satisfacció del client està garantida en el marc de l’assessorament de la nostra Divisió de Mentoring Executiu i Management Estratègic. Es certifica amb les nostres auditories de la Norma CEDEC de Qualitat Empresarial.

 

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.