Excel•lència
Relacional

La nostra feina es centra en les aspiracions i reptes de l’empresari familiar

Per una empresa, les dades i processos són importants. No obstant, la capacitat per assolir l’èxit es troba dins les persones. A CEDEC som especialistes en relacions personals; hem professionalitzat al màxim el respecte i les cures cap a la part més humana dels nostres clients. El nostre veritable impacte es basa en la interacció amb l’empresari, i totes les nostres interaccions estan vinculades a la personalització dels valors fonamentals de l’empresa familiar. N’hi diem excel•lència relacional i forma part del nostre ADN.

Els nostres valors cap a l' Exel.lència són 8:

Comprensió

Practiquem l’escolta activa i empàtica, una de les forces més poderoses que existeixen per a fer possible el canvi.

Necessitat

La nostra intervenció respon a les necessitats i preocupacions tangibles expressades pel client.

Competència professional

La nostra metodologia CEDEC garanteix la competència dels nostres professionals, així com de les seves propostes, la seva execució i el seu seguiment.

Eficàcia

És necessari que la nostra col•laboració amb el client sigui eficaç, és a dir, les nostres propostes han de ser convenients, pràctiques i realitzables.

Adaptabilitat

La nostra experiència ens permet proposar únicament solucions a mida que responen a les necessitats dels nostres clients.

Acompanyament

Acompanyem a l’empresari de manera contínua en el temps, per ser els seus companys en el il·lusionant viatge d’adaptació i creixement del projecte empresarial, familiar i personal.

Satisfacció

La satisfacció del client està garantida en el marc de l’assessorament de la nostra Divisió de Mentoring Executiu i Management Estratègic. Es certifica amb les nostres auditories de la Norma CEDEC de Qualitat Empresarial.

 

Confidencialitat

Des del primer moment totes les informacions rebudes es gestionen des del més absolut secret professional garantit pels documents de la LOPD pertinents.

 

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.