Mentoring
Executiu

Viatjant acompanyats arribem més lluny.

Claredat i confiança per l’èxit.

Millorar o desenvolupar-se en un món dominat pel canvi i la competitivitat requereix perspectiva. Però no sempre és fàcil tenir una visió àmplia sobre la pròpia realitat o sobre els canvis i oportunitats que un mateix està implementant. Els dubtes poden convertir-se en un problema o l’execució dels plans pot necessitar un impuls.

Estar ben aconsellat i amb suport pels reptes d’evolució o transició és un dels factors clau de l’èxit. És per això que, amb els clients interns, posem al seu servei tota la nostra experiència i capacitat de consolidació d’objectius.

Què fem per vostè a CEDEC Mentoring Executiu?

Som l’única empresa del sector que li facilita tot un entorn operatiu entorn el seu desenvolupament personal i executiu. En situacions de canvi o perfeccionament, impulsem de manera personalitzada el client amb el qual hem treballat, aportant-li una gran experiència i dedicació que escurça corbes d’aprenentatge i genera resultats transformadors.

Tenim dues àrees de Mentoring Executiu:

  • Acompanyament empresarial: un expert coneixedor dels seus objectius i situació personal acompanya i impulsa el client durant l’any posterior a les accions de consultoria. Aporta suport estratègic i dinamització de les accions sobre els processos implantats. S’analitza de manera continuada la realitat econòmica, operativa i estratègica per seguir aportant orientació, diagnòstic i acció dels treballs efectuats. L’objectiu és assegurar-nos de que les coses surtin bé.
  • Participació en comitès de direcció: Formem part de la vida empresarial, participant en els comitès de direcció per dinamitzar i aportar tot el coneixement personal de l’empresa familiar que CEDEC acumula. Un accelerador de negoci i oportunitats acostuma a ser necessari davant de reptes que requereixin més experiència.

Compromís amb la satisfacció.

Mentoring significa donar suport i reptar els directius i persones clau perquè gestionin el seu propi creixement i capacitats. Establim mecanismes de control i objectius que ens permetin aportar innovació i correcció a tota la línia de vida del treball realitzat o per realitzar.

A CEDEC sempre hi tindrà algú al seu costat per aportar solucions solvents i tranquil•litat sobre les decisions.

El camí que condueix cap a l’excel•lència està ple de reptes i imprevistos. A CEDEC l’ajudem a recórrer-lo tot acompanyat per professionals experimentats que tenen una visió clar dels passos a seguir.

CONTACTAR

I recordi

  1. Quan l’empresari està ben aconsellat, pot tenir una perspectiva més àmplia de la seva realitat empresarial.
  2. Els dubtes, en moments puntuals, poder ser quelcom natural. No obstant, a la llarga, poden convertir-se en un problema.
  3. Tenir reptes i suport facilita el desenvolupament i creixement personal dels directius i persones clau de les empreses.

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.