Empresa 360

Estratègia Empresarial

EMPRESA 360. FORMANT EMPRESARI@S

06-03-2022

Juan Sánchez

Director del departament de Mentoring y Coaching Empresarial

Accedir al perfil

Vocació i passió són termes que defineixen l'ADN dels professionals que formen part de CEDEC. Professionals que han viscut i viuen el món empresarial com una cosa pròpia, propera, personal, amb l'empatia necessària per estar a l'altura de les expectatives que els nostres clients dipositen en la nostra experiència i coneixement. A CEDEC existeix una màxima: L'èxit dels nostres clients és el nostre èxit.

 

Parlem del teu relleu. Parlem del teu llegat. Parlem de formació. Parlem de fortaleses.

La formació empresarial no sols és important és vital. En els temps actuals en els quals la competència és tan aclaparadora, el tenir una formació sòlida i suficient pot ser un element diferenciador per a afrontar amb unes certes garanties el dur camí de l'emprenedoria.

Són molts els empresaris que esgoten els seus últims anys al capdavant de l'empresa familiar i que desitgen que existeixi una continuïtat en la següent generació. El relleu generacional.

Però est@s empresari@s tenen dubtes lògics per si la següent generació estarà prou preparada per a entendre el context empresarial en el qual es mou l'organització familiar i es resisteix a deixar el testimoni en aquestes noves generacions que esperen impacients però temoroses l'esperat encàrrec.

En CEDEC posseïm una àmplia experiència en l'empresa familiar i som conscients d'aquests dubtes que es produeixen tant pels actuals empresari@s fundadors com en els futurs empresari@s que hauran d'assumir l'enorme responsabilitat de sostenir, mantenir i evolucionar el pesat llegat familiar. Aquí no es tracta de quant gran sigui l'empresa, sinó del pes de la responsabilitat, d'estar preparat per a assumir-la. No es tracta d'estar capacitat sinó preparat prou per a entendre el negoci en tots els seus vessants operatius i estratègiques.

D'una banda, els progenitors no voldran que els seus descendents hagin de passar per les penúries que ells van sofrir o que comenten els errors que ell@s van tenir a conseqüència de les seves mancances formatives, per contra, desitgen deixar aquest llegat, però també que els successors siguin realment conscients del pes que hereten i que controlen de manera suficient les dificultats que influeixen en el bon funcionament d'una empresa.

Des de CEDEC conscients d'aquesta necessitat llancem el projecte EMPRESA360 FORMANT EMPRESARI@S que té l'ambiciós repte de donar coneixement, suport, tranquil·litat i acompanyament tant als nous empresari@s com als fundadors. D'una banda, els nous empresari@s rebran una formació adhoc de la seva empresa, per a assumir amb majors garanties el comandament de l'important encàrrec familiar cedit. D'altra banda, els fundadors i progenitors veuran que els seus descendents s'han preparat i van acompanyats de manera professional en el nou camí que els seus plançons inicien.

Parlem? Quanta amb CEDEC per a afermar els teus passos en la sempre difícil etapa del RELLEU GENERACIONAL.

També et pot interessar

La importància de decidir el propi futur: la planificació estratègica com a resposta a la incertesa ambiental

Equip CEDEC

02-05-2022

La importància de decidir el propi futur: la planificació estratègica com a resposta a la incertesa ambiental

Quan es parla de planificació estratègica, és inevitable tenir en compte les crisis econòmiques actuals, els salts tecnològics i les pandèmies, esdeveniments que alteren profundament els plans dels empresaris i que són cada vegada més freqüents. El canvi constant sembla imposar-se i genera una sensació de desconcert en moltes...

LA RESILIÈNCIA EN LES EMPRESES: UNA MODA O UNA REALITAT? II EL PROCÉS DE CONVERTIR L'EMPRESA EN RESILIENT

Equip CEDEC

19-04-2022

LA RESILIÈNCIA EN LES EMPRESES: UNA MODA O UNA REALITAT? II EL PROCÉS DE CONVERTIR L'EMPRESA EN RESILIENT

Fa uns dies que en el nostre article LA RESILIÈNCIA EN LES EMPRESES: UNA MODA O UNA REALITAT? I, aclarim que la Resiliència és una necessitat per a les empreses que acredita la seva capacitat per a adaptar-se a les exigències del mercat i als canvis en els desitjos i les necessitats dels seus clients. Què pot fer un empresari per a desenvolupar una...

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.