Publicat per cedec el 20-09-2016

El clima d'incertesa a Espanya no afecta la majoria de clients de CEDEC, que veuen amb optimisme l'evolució de les seves empreses

L’índex de confiança empresarial, que mesura les expectatives de petits i grans empresaris en relació amb l’evolució de la situació econòmica, ha experimentat el primer descens en els últims tres anys, amb una caiguda mitjana de l’1,3 % a escala global a Espanya. Això es deu, sobretot, al context d’incertesa política sobre la governabilitat del país a mitjà termini, a la mala evolució econòmica global amb el fre de grans potències com la Xina, i al resultat de la campanya nadalenca de vendes.

Malgrat aquestes dades macroeconòmiques negatives, gairebé la totalitat de les empreses a Espanya que confien el seu negoci a la consultora d’empreses CEDEC , Centro Europeo de Evolución Económica, perceben una evolució favorable en els seus negocis i un futur estable a curt i a mitjà termini.

Les dades de l’índex de confiança empresarial també indiquen que les mitjanes i grans empreses continuen evolucionant a l’alça, amb un 0,4 % d’increment, i bones perspectives dels seus negocis a mitjà termini. Les raons d’aquest lleu creixement es fonamenten en principis que els consultors de CEDEC han sabut aplicar des del començament, tenint en compte la idiosincràsia de cada empresari i posant els conceptes de gestió al servei dels seus objectius personals i identificant les dificultats o les disfuncions que impedeixen que l’empresari avanci cap a la consecució dels seus objectius.

Per això, i per la feina de consultoria que fa CEDEC, que la gran majoria de les societats amb què col·labora es mostren esperançades pel que fa al seu creixement, ja que disposen d’una sèrie de fortaleses que les fan menys vulnerables davant la incertesa política i els possibles canvis de l’economia, entre els quals hi ha la diversificació del negoci, l’accés a fonts de finançament estables i un impacte menor en l’alta morositat actual, tant pública com privada.

Una de les històries d’èxit a destacar és la de Catey Instalaciones, una de les empreses pioneres en climatització que col·labora amb CEDEC des del 2012 i que s’ha especialitzat en aerotèrmia, una tecnologia neta que extreu energia de l’aire i redueix el consum d’energia a menys d’un 30 %. Catey Instalaciones ha estat la primera empresa instal·ladora de la Comunitat de Madrid que ha aconseguit que es reconegui una de les seves instal·lacions d’aerotèrmia com a energia renovable, cosa que han certificat els organismes competents. 

CEDEC va ajudar aquesta entitat a optimitzar l’organització dels recursos humans, a millorar els controls interns i a dissenyar un pla estratègic, factors que han resultat cabdals perquè Catey assolís l’excel·lència empresarial.

La feina i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, SA, com a consultora estratègica per a empreses, també es poden veure reflectides en els nombrosos casos d’èxit d’empreses tant nacionals com internacionals que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC© i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu: http://www.cedec.es/es/testimonios

Imagen CEDEC

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Campo obligatorio.
Campo obligatorio/erróneo.
Campo obligatorio.

Noticies Relacionades

Publicat per cedec el 22-12-2020

CEDEC els desitja bon Nadal i feliç 2021

Com cada any en aquestes dates, des de CEDEC, Consultoria d'Organització Estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització per a empreses familiars i pimes, aprofitem els nostres canals de comunicació en línia per transmetre als nostres clients, col·laboradors i seguidors els nostres millors desitjos per a aquests dies i per a l'any que s'acosta. Tot l'equip de CEDEC els(...)

Publicat per cedec el 23-06-2020

L'ús de la intel·ligència artificial a l'empresa també requereix tenir coneixement i intel·ligència emocional segons la consultora CEDEC

Que el món està en evolució constant és una realitat indiscutible i s'hi succeeixen uns canvis que els avenços tecnològics han accelerat d'una manera exponencial en les darreres dècades. Des de mitjan segle passat, la intel·ligència artificial (IA) ha esdevingut un d'aquests avenços i ja forma part de les nostres vides. A més, la intel·ligència artificial també és una realitat en(...)

El valor de la informació

Rebi mensualment per e-mail articles i vídeos amb informació sobre gestió estratègica empresarial.

Subscrigui’s a la nostra Newsletter Informe Empresarial CEDEC.