Publicat per el 23-12-2021

CEDEC els desitja una feliç NADALITAT

Com cada any per aquestes dates, des de CEDEC, Consultoria d'Organització Estratègica en gestió, direcció i organització per a empreses, volem aprofitar l'altaveu que ens brinda el nostre blog per a transmetre a tots els nostres clients, col·laboradors i seguidors, els millors desitjos per a el pròxim any que s'aveïna.

Tot l'equip de CEDEC els desitja una feliç NUEVIDAD i un pròsper 2022.

Per a nosaltres, el concepte “NADALITAT” és fer un pas al capdavant, és tornar a la normalitat després d'un dur i llarg any, després d'haver superat les adversitats que encara la pandèmia ha deixat en el nostre mercat laboral i empresarial.

Molts han estat les companyies que enguany han vist com les seves perspectives empresarials han millorat, aconseguit xifres de negoci similars a les de l'any 2019. Però encara queda molt recorregut per fer per a que, d'una vegada per sempre, deixem enrere les conseqüències de la major crisi sanitària en la història recent de la humanitat.

“NADALITAT” és també mirar cap endavant, és pensar a iniciar aquest projecte empresarial del qual tant li parles a tothom, és recuperar un antic hobby o somiar en gran. És venir-te a dalt amb una idea nova, aquesta que porta tant de temps rondat pel teu cap. És, en definitiva, és desafiar-te i perdre la por de complir les teves metes.

I per a ajudar-te en els teus projectes empresarials, per a guiar-te i acompanyar-te a aconseguir els teus objectius, CEDEC estarà sempre al teu costat. Tal com ho ha estat fent des de 1965, a l'avantguarda de l'adaptació al canvi, treballant mà a mà amb els empresaris per a assessorar-los en tot el relatiu a la seva activitat empresarial i ajudar-los a avançar cap a l'Excel·lència Empresarial.

Voldríem també, agrair el suport de tots els nostres col·laboradors i de tots els nostres treballadors repartits al voltant de totes les nostres seus europees. Cadascun d'ells, des de la seva parcel·la de responsabilitat, són els qui ens acompanyen en la nostra cerca de l'eficiència i les bones pràctiques empresarials, fent possible el èxit dels nostres clients.

I per descomptat, gràcies a tots els nostres clients que, any rere any, confien en els nostres serveis de consultoria estratègica per a ajudar-los a aconseguir els seus propis objectius. A tots ells, gràcies de tot cor. Junts, ens espera un nou any 2022 ple de reptes i d'oportunitats, un any en què CEDEC seguirà, com sempre, estant al seu costat.

Enguany, el Nadal amb CEDEC es converteix en NADALITAT



Felices festes i pròsper any nou!



0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Camp obligatori.
Camp obligatori/erroni.
Camp obligatori.

Noticies Relacionades

Publicat per el 22-12-2022

CEDEC els desitja un bon Nadal

Com cada any per aquestes dates, l'equip humà que conforma CEDEC vol fer arribar un missatge d'agraïment a tots els seus clients, col·laboradors i amics, i transmetre els millors desitjos per a l'any vinent 2023. El Nadal és època de menjars, regals i abraçades, dies per a compartir amb els nostres. Són moments per a desconnectar i tirar(...)

Publicat per el 25-03-2021

CEDEC ESPAÑA, 50 anys al costat dels empresaris (1971-2021)

  CEDEC ESPAÑA forma part del grup CEDEC amb presència a França, Bèlgica, Itàlia, Suïssa i Luxemburg amb més de 43.000 clients satisfets, 300 col·laboradors i més de 1.000 referències. CEDEC, consultoria d'organització estratègica per a empreses familiars i pimes està(...)

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.