Publicat per el 25-03-2021

CEDEC ESPAÑA, 50 anys al costat dels empresaris (1971-2021)

 





CEDEC ESPAÑA forma part del grup CEDEC amb presència a França, Bèlgica, Itàlia, Suïssa i Luxemburg amb més de 43.000 clients satisfets, 300 col·laboradors i més de 1.000 referències.

CEDEC, consultoria d'organització estratègica per a empreses familiars i pimes està d'aniversari!

Al març de 1971 el Fundador del grup CEDEC, el Sr. Jean Niclaus, va decidir obrir una nova oficina a Espanya, així que avui complim 50 anys col·laborant amb empresaris i pimes de tot el territori espanyol.

L'èxit de complir 50 anys com a consultoria líder es deu al fet que en CEDEC, el client està en el centre de la nostra atenció.

En aquests anys hem après, evolucionat i crescut. Seguim amb els nostres principis, els mateixos que van impulsar a Jean Niclaus en el moment de la creació del Grup CEDEC, però hem millorat gràcies a la nostra experiència i ara comptem amb nous serveis (M&A, compliance, interim management, …), noves eines, com el Business Intelligence, o un nou departament de Comunicació, i una web www.cedec-group.com, on ens donem a conèixer als empresaris per a iniciar el camí que ens portarà junts cap a l'excel·lència empresarial.

El nostre objectiu és ajudar l'empresari a superar les seves dificultats i els problemes del seu dia a dia, aportant-li solucions, mètode, coneixement, suport i confiança perquè pugui aconseguir l'èxit en el seu projecte empresarial.

Des de CEDEC volem agrair a totes les persones que han confiat en nosaltres, als nostres clients i als quals han col·laborat amb nosaltres en aquests 50 anys. Tots ells han fet possible que celebrem el nostre 50 aniversari.

L'equip actual de CEDEC assumim aquest llegat de 50 anys de trajectòria i ens comprometem a continuar aquesta labor per a continuar evolucionant, continuar creixent i continuar millorant per a donar als nostres clients el millor de nosaltres i ajudar-los a aconseguir els seus objectius i l'èxit pel qual tant han treballat.

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Camp obligatori.
Camp obligatori/erroni.
Camp obligatori.

Noticies Relacionades

Publicat per el 22-12-2022

CEDEC els desitja un bon Nadal

Com cada any per aquestes dates, l'equip humà que conforma CEDEC vol fer arribar un missatge d'agraïment a tots els seus clients, col·laboradors i amics, i transmetre els millors desitjos per a l'any vinent 2023. El Nadal és època de menjars, regals i abraçades, dies per a compartir amb els nostres. Són moments per a desconnectar i tirar(...)

Publicat per el 23-12-2021

CEDEC els desitja una feliç NADALITAT

Com cada any per aquestes dates, des de CEDEC, Consultoria d'Organització Estratègica en gestió, direcció i organització per a empreses, volem aprofitar l'altaveu que ens brinda el nostre blog per a transmetre a tots els nostres clients, col·laboradors i seguidors, els millors(...)

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.