Publicat per el 22-12-2022

CEDEC els desitja un bon Nadal

Com cada any per aquestes dates, l'equip humà que conforma CEDEC vol fer arribar un missatge d'agraïment a tots els seus clients, col·laboradors i amics, i transmetre els millors desitjos per a l'any vinent 2023.

El Nadal és època de menjars, regals i abraçades, dies per a compartir amb els nostres. Són moments per a desconnectar i tirar una mirada enrere, reflexionar sobre el viscut, analitzar els nostres èxits, aprendre dels nostres fracassos i preparar-nos per a posar en marxa nous projectes de futur.

És temps de felicitat i de tornar a sentir, de tornar a il·lusionar-se.

I enguany, després d'un període molt convuls, de gran inestabilitat i una crisi econòmica que sembla no tenir fi, a CEDEC ens hem proposat un objectiu. El nostre desig enguany és que tornis a sentir tot allò que t'emociona, que en el personal i el professional tornis a gaudir de cada hora, minut i segon.

Volem que tornis a gaudir de ser empresari@s i que la felicitat sigui present en tot el que et proposis. I per a això, estarem sempre al teu costat, assessorant-te i acompanyant-te perquè aconsegueixis els teus objectius personals i professionals.

També voldríem agrair el suport i dedicació de tots els nostres col·laboradors i empleats repartits al voltant de totes les nostres seus europees. Tots ells, des de la seva parcel·la de responsabilitat, són els qui ens acompanyen en la nostra cerca de l'Excel·lència, fent possible l'èxit dels nostres clients.

Finalment, un agraïment molt especial per a tots els nostres clients. Sou la nostra raó de ser. Gràcies per confiar any rere any en el nostre criteri i coneixement i junts, acompanyar-vos a aconseguir els vostres propis objectius. Ens espera un nou any ple de reptes i oportunitats, un any en què CEDEC seguirà, com sempre, al vostre costat.

Bones festes i pròsper any nou!

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Camp obligatori.
Camp obligatori/erroni.
Camp obligatori.

Noticies Relacionades

Publicat per el 23-12-2021

CEDEC els desitja una feliç NADALITAT

Com cada any per aquestes dates, des de CEDEC, Consultoria d'Organització Estratègica en gestió, direcció i organització per a empreses, volem aprofitar l'altaveu que ens brinda el nostre blog per a transmetre a tots els nostres clients, col·laboradors i seguidors, els millors(...)

Publicat per el 25-03-2021

CEDEC ESPAÑA, 50 anys al costat dels empresaris (1971-2021)

  CEDEC ESPAÑA forma part del grup CEDEC amb presència a França, Bèlgica, Itàlia, Suïssa i Luxemburg amb més de 43.000 clients satisfets, 300 col·laboradors i més de 1.000 referències. CEDEC, consultoria d'organització estratègica per a empreses familiars i pimes està(...)

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.