Publicat per cedec el 22-12-2020

CEDEC els desitja bon Nadal i feliç 2021

Com cada any en aquestes dates, des de CEDEC, Consultoria d'Organització Estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització per a empreses familiars i pimes, aprofitem els nostres canals de comunicació en línia per transmetre als nostres clients, col·laboradors i seguidors els nostres millors desitjos per a aquests dies i per a l'any que s'acosta. Tot l'equip de CEDEC els desitja bon Nadal i un molt feliç 2021.

L'any 2020 ha suposat un trencament en els plans empresarials de moltes companyies i ens ha obligat a enfrontar-nos a una crisi sanitària sense precedents en la història recent. La pandèmia del coronavirus ha obligat a prendre decisions complicades i a aplicar mesures molt dràstiques i difícils per frenar l'avanç de la malaltia. 2021 serà l'any de la recuperació, l'any de la represa d'una certa normalitat en la nostra activitat. Així i tot, les conseqüències de la COVID-19 aniran més enllà de 2020 i els analistes i experts ja han advertit que la crisi ha canviat les societats, els patrons de consum o les empreses d'una manera tan fonamental i essencial que marcarà el futur.

A CEDEC estem preparats per ajudar les empreses a fer front a tots aquests reptes. Des de 1965 sempre hem estat a l'avantguarda de l'adaptació al canvi i hem treballat de bracet amb els empresaris per assessorar-los en tot el que fa referència a la seva activitat empresarial. Per això som una guia i un suport perquè les companyies prenguin les decisions estratègiques clau per blindar el seu futur.

Prendre les decisions adients encara serà més important després de la pandèmia. Per això ens sentim especialment orgullosos que, en aquest entorn tan complicat, els empresaris continuïn confiant en nosaltres com a partner estratègic per forjar una base sòlida amb què anticipar-se a nous escenaris, resoldre els reptes més importants del present i avançar cap a l'excel·lència empresarial en el futur.

A més a més, tant des de les nostres oficines de Barcelona i Madrid, com a través dels diferents canals digitals de CEDEC, tothom qui vulgui ens podrà trobar en tot moment i mantenir un contacte directe amb nosaltres. Després de gairebé una dècada d'activitat a la xarxa, hem creat un punt de trobada perquè empresaris, emprenedors, directius i tota mena de professionals interessats en el món de l'empresa familiar i l'economia trobin informació d'interès sobre gestió empresarial i com afrontar millor els reptes del mercat. Tant d'una manera presencial com virtual, a CEDEC sempre estem amatents per ajudar les empreses del nostre país.

No podem acabar el nostre resum de l'any i donar la benvinguda a l'any vinent sense recordar el suport dels nostres col·laboradors, clients i amics, així com tots els nostres treballadors que, cadascú des de la seva parcel·la de responsabilitat, són els qui ens acompanyen en la nostra recerca de l'eficiència i les bones pràctiques empresarials i fan possibles els èxits dels nostres clients.

Bon Nadal i feliç any nou!

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Camp obligatori.
Camp obligatori/erroni.
Camp obligatori.

Noticies Relacionades

Publicat per cedec el 22-12-2022

CEDEC els desitja un bon Nadal

Com cada any per aquestes dates, l'equip humà que conforma CEDEC vol fer arribar un missatge d'agraïment a tots els seus clients, col·laboradors i amics, i transmetre els millors desitjos per a l'any vinent 2023. El Nadal és època de menjars, regals i abraçades, dies per a compartir amb els nostres. Són moments per a desconnectar i tirar(...)

Publicat per cedec el 23-12-2021

CEDEC els desitja una feliç NADALITAT

Com cada any per aquestes dates, des de CEDEC, Consultoria d'Organització Estratègica en gestió, direcció i organització per a empreses, volem aprofitar l'altaveu que ens brinda el nostre blog per a transmetre a tots els nostres clients, col·laboradors i seguidors, els millors(...)

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.