Publicat per cedec el 14-12-2017

Aplicacions per gestionar els moviments en els comptes bancaris des del mòbil



En plena digitalització de les empreses, el mòbil és un dels instruments imprescindibles en la jornada laboral. De fet, ha millorat la nostra manera de treballar. Amb els smartphones gaudim d’immediatesa a l’hora de dur a terme diverses tasques, com ara respondre a correus electrònics o ser present en diferents preses de decisions, en una reunió o una visita a un client, de manera que s’escurça qualsevol distància. Les possibilitats d’aquesta eina són infinites, fins i tot per gestionar les finances i estar al dia de tots els moviments de comptes bancaris.

A CEDEC creiem que és fonamental que les pimes s’actualitzin i ofereixin als seus treballadors les últimes tecnologies, en concret les aplicacions per controlar les despeses i els moviments bancaris a través del mòbil, cosa que suposa un clar progrés a causa de l’actualització en temps real, sense haver de desplaçar-se fins a una oficina bancària. Aquesta informació és molt valuosa, ja que permet estalviar i gastar de manera més convenient. En aquest article del web forbes.es es presenten 9 aplicacions que et podràs baixar amb aquesta finalitat, a més de provar totes les opcions que ofereix.

  1. Probablement la més popular és FICTONIC, una aplicació per controlar els comptes bancaris; de fet, Google ha premiat aquesta aplicació gratuïta. El gran avantatge que presenta és que detalla de manera clara els moviments d’entrada i de sortida. També facilita el monitoratge de diversos comptes de diferents entitats bancàries. Tot i que el més interessant és que aquesta aplicació ofereix informes o balanços.

  2. Més de 2,5 milions de baixades a tot el món fan que MONEY PRO sigui una aplicació molt recomanada. Es planteja com una opció més professional, orientada a l’ús empresarial, que inclou gran varietat d’eines: un calendari amb el venciment de factures, un disseny de pressupostos per a transferències, un registre de talonari, entre d’altres, amb una gran quantitat d’opcions de personalització. No és gratuïta, però val la pena.

  3. També destaca l’aplicació MINT: BUDGET, BILLS, FINANCE. Un dels aspectes més atractius d’aquesta aplicació és que es pot utilitzar per controlar les inversions. Aquesta aplicació gratuïta és una altra opció interessant per controlar les finances, perquè permet elaborar pressupostos, catalogar automàticament les despeses i afegir-hi alertes o recordatoris de pagament.

  4. L’aplicació gratuïta POCKET MONEY se centra en les despeses dels comptes, i fins i tot ofereix assessorament per treure un rendiment més elevat al flux de caixa. Un altre dels punts forts és que permet programar despeses fixes de caràcter mensual.

  5. Per gestionar les compres fetes a Google Play, MY PAID APPS és la solució, encara que cal reconèixer que, de tota la selecció, és l’aplicació que menys s’utilitza en l’àmbit empresarial, llevat que el negoci ho requereixi.

  6. Una aplicació molt semblant a les anteriors, però amb un extra totalment innovador, és WALLY +. Aquesta aplicació sense tall destaca perquè incorpora un sistema de localització molt pràctic per saber on s’ha fet un pagament.

  7. Un cas totalment diferent són els comptes corrents de despeses comunes, que exigeixen ??altres necessitats de gestió. SPLITWISE és l’aplicació de control de despeses més recomanada per a comptes compartits, ja que ofereix la possibilitat de crear grups en què cada perfil especifiqui les seves despeses. Tot i que l’opció més rellevant és que permet calcular el que ha d’abonar cada membre del compte compartit. A més, aquesta informació es pot exportar per compartir l’informe per correu electrònic amb persones que no estan registrades en l’aplicació.

  8. Les empreses que ja formen part del fenomen del ‘Bitcoin’ poden gestionar els diners virtuals amb Bitcoin WALLET. Aquesta aplicació permet conèixer al detall les transaccions que es fan entre usuaris, sense intermediaris. De la mateixa manera que les altres, facilita el control de pagaments i compres, ofereix informes dels moviments, etc. Un altre dels seus grans avantatges és que és gratuïta.

  9. Finalment, també són pràctiques i molt segures les aplicacions que la majoria dels bancs ofereixen. Aquestes aplicacions són perfectes per gestionar els comptes contractats des del mòbil i sense cap cost, però el principal hàndicap és que, al contrari de les aplicacions anteriors, no permeten controlar els comptes d’altres entitats.


A CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, creiem que totes les empreses han d’estar al dia de les últimes eines en gestió financera, com ara les aplicacions que des del mòbil ens permeten conèixer els fluxos bancaris, amb nombroses opcions específiques que s’adapten a les necessitats de cada negoci. Aquesta nova manera de gestionar els moviments en els comptes bancaris és un instrument més per seguir progressant cap a l’excel·lència empresarial.

Imatge ingenia.es

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Camp obligatori.
Camp obligatori/erroni.
Camp obligatori.

Noticies Relacionades

Publicat per cedec el 01-12-2023

Informes empresarials: com evitar riscos per a la teva empresa

La informació és com una assegurança a (gairebé) tot risc. Gran part de la teva activitat com a empresari consisteix a establir relacions comercials o fer negocis amb altres empreses. Tant quan ets tu el client, com quan actues com a proveïdor. En tots dos casos, has de saber amb qui mantens la teva relació comercial. No et llançaries per una costa en(...)

Publicat per cedec el 21-11-2023

La importància del flux de caixa en la teva empresa

Mantenint en ordre les finances Tota empresa té com a objectiu créixer i ser rendible. Això dit així, pot semblar de Perogrullo Però, encara que moltes empreses generen guanys en el paper, acaben enfrontant-se a dificultats financeres. Això sol passar quan es realitza una mala gestió financera. A CEDEC, Consultoria d'Organització(...)

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.