CEDEC está al seu costat - Les empreses després de la pandèmia

Li oferim les claus per superar els efectes de la pandèmia i adaptar-se amb èxit a la nova normalitat.

Com serà la vostra empresa després de la pandemia?

La pandèmia provocada pel COVID19 ha posat al món, a la humanitat i, òbviament a les empreses, davant un dels desafiaments més complexos de les últimes dècades. De sobte, ens enfrontem a una crisi completament inesperada i amb uns efectes encara difícils de predir i mesurar.

Però els empresaris han de mirar cap el futur: repensar plans i organitzacions en diferents escenaris. Aquesta crisi canviarà per sempre la forma en què veiem i gestionem el negoci i posarà les empreses davant vells desafiaments, com el retorn de les fronteres, dels nacionalismes, dels bloquejos i de l'encariment del moviment de persones i mercaderies, i altres de nous, com la gestió de riscos des d'un punt de vista estratègic.

Avui dia, encara amb massa freqüència, la gestió de riscos en l'empresa es limita a escenaris més o menys predictibles, més o menys complexos, però sempre vinculats només a l'esfera del negoci i sempre gestionats des del punt de vista del compliment a curt termini d'objectius i obligacions i no des d'un punt de vista estratègic.

Això avui, ja no és suficient. Aquesta crisi ho està demostrant. Hem de tenir una estratègia pensada i dissenyada per a superar els riscos, abordar les situacions i aconseguir els reptes que se'ns presenten en aquesta nova situació.

CEDEC afegeix a la seva capacitat d'ajuda a les empreses i empresaris una experiència valuosa en les circumstàncies actuals. Estem acompanyant empreses que ens van donar la seva confiança fa més de 50 anys…i avui, seguim amb elles. Hem treballat amb els avis fundadors, després amb els pares i actualment amb els néts de milers d'empreses familiars que han passat per nombroses vicissituds de les quals n’han sortit airosos. Aquesta serà una crisi, gravíssima sí, però una més en la història d'aquelles empreses que entenguin que ara tenen una oportunitat de repensar la seva organització, la seva estratègia i el seu “modus operandi”.
 

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.