Cultura Corporativa

Desenvolupar el compromís amb la cultura empresarial

El recurs més important d’una empresa és la seva gent, la seva implicació i les seves competències.

Per construir una organització capaç de marcar diferències reals, és essencial una forta cultura de l’esforç basada en un conjunt de valors, processos i missions. El factor humà, amb els seus avantatges i competències, és fonamental per aquelles empreses que miren cap al futur i desitgen millorar el rendiment en situacions sectorials, de client o de canvis interns.

A tota empresa, és important que el factor humà aporti competitivitat i no problemàtiques. No sempre és fàcil mantenir la unitat d’acció si existeixen visions o prioritats diferents dins dels negocis familiars o amb un enfocament més personal. Un funcionament intern ineficient sempre genera un rendiment inferior a l’esperat i debilita el model de negoci.

En definitiva, l’equip humà i la seva productivitat són els qui fan que les coses passin.

Què fem per vostè i la seva empresa a CEDEC Cultura Corporativa?

  • Entendre les dinàmiques i l’entorn cultural d’una empresa que és un dels factors de màxima competència a CEDEC.
    L’excel•lència Relacional forma part del nostre principi fundacional des de fa dècades. Juntament amb els nostres clients, enfortim l’organització per mantenir-la en plena forma, àgil i funcional.
  • Sabem què impulsa el canvi, com convertir-lo en realitat i com fer que perduri. Començant per les persones i la cultura i seguint per la coordinació, els processos i l’estructura. Els nostres experts ofereixen eines d’organització i adaptació, així com el coneixement per produir impacte immediat i crear resultats amb durabilitat.
  • Dissenyem i implantem tot l’entorn de responsabilitat, coordinació i acompliment que possibilita disposar d’un equip humà compromès amb els objectius de l’empresa.

Inspirar, coordinar, implantar i facilitar.

L’equip humà i funcional d’una empresa és un factor complex, pel que requereix una especial consideració per part de l’empresari. Tota estratègia, desenvolupament o execució passa per les persones i per la claredat amb la qual s’han de desenvolupar les tasques que s’espera d’elles.

El primer és plantejar-se si l’empresa compta amb l’estructura adequada de Recursos Humans i d’organització i si aquesta s’orienta a l’obtenció dels objectius de cada àrea. La millor manera d’adquirir competències és tenir un equip humà implicat que comprengui la visió de la propietat de l’empresa.

A CEDEC promovem l’enfortiment de la seva organització, les seves competències, la seva productivitat, capacitat de resposta, diferència competitiva i avantatge basat en el factor humà.

CONTACTAR

I recordi

  1. Els avantatges i competències de l’equip humà són vitals per millorar el rendiment a l’empresa, mirant així cap al futur. La qualitat del seu equip és la qualitat del seu futur.
  2. Basem el nostre treball en la comprensió de l’entorn cultural de cada empresa, sota els nostres principis d’Excel•lència Relacional.
  3. No hi ha estratègia sense un equip de persones que tinguin clares quines són i com desenvolupar les tasques que s’espera d’elles.
  4. El canvi comença per les persones i la cultura. Només així, podem impulsar-lo i convertir-lo en realitat.

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.