Publicat per cedec el 29-09-2016

L'Hotel Aigua Blava de Begur modernitza les seves instal·lacions en el marc de la seva col·laboració amb la consultora CEDEC

L'HOTEL AIGUA BLAVA és l'evolució de l'hostal “Ca la Clareta”, fundat per Clara Capellà el 1934 a la finca familiar “El Paradís”, a la platja de Fornells de la badia d'Aiguablava a Begur, en ple cor de la Costa Brava (Girona).

La societat HOTEL AIGUA BLAVA, S.A. es va constituir a la fi de 1978, com a continuació d'aquesta activitat. Tot i el pas del temps, l'hotel ha mantingut el perfil d'hotel familiar i després de més de 75 anys d'història encara continua en mans de la mateixa família. De fet, actualment el dirigeix la quarta generació, Xavier Sagrera i Jose M. Vehí.

Gràcies a una ubicació immillorable i la capacitat actual, l'HOTEL AIGUA BLAVA ha esdevingut un hotel de quatre estrelles emblemàtic a la Costa Brava. Té un total de 81 habitacions, que equivalen a 170 places hoteleres, a més de 6 apartaments de quatre places. És a dir, un total de 190 places disponibles.

L'HOTEL AIGUA BLAVA, amb unes vistes al mar privilegiades, envoltat de cales d'aigües cristal·lines i de sorra daurada, ofereix al visitant un encant difícil d'oblidar. Tot això sumat a l'excel·lència en el servei, han convertit aquest espai en un hotel referent en la zona.

Per tot plegat, i amb l'objectiu de continuar mantenint aquesta posició de lideratge, l'HOTEL AIGUA BLAVA ha començat a reformar 30 habitacions en un procés continu de modernització i satisfacció de les necessitats cada vegada més exigents de la seva clientela. Aquest procés continuarà els pròxims anys tant a la resta de les habitacions com a les zones comunes per als hostes.

L'HOTEL AIGUA BLAVA ha sabut transformar l'hospitalitat en un luxe quotidià que ofereix dia rere dia als clients sense perdre el caràcter familiar i de proximitat.

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC 

HOTEL AIGUA BLAVA S.A. col·labora des de febrer de l'any 2015 amb la consultora estratègica per a empreses CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, capdavantera en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.

L'optimització de l'organització dels recursos humans, la millora dels controls interns i el disseny d'un pla estratègic són les àrees d'actuació en què HOTEL AIGUA BLAVA S.A. i CEDEC col·laboren per aconseguir les màximes cotes d'excel·lència empresarial i el progrés i desenvolupament al mercat.

Imatge: www.hotelaiguablava.com

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Camp obligatori.
Camp obligatori/erroni.
Camp obligatori.

Noticies Relacionades

Publicat per cedec el 21-01-2021

FOCS D'ARTIFICI EUROPLÁ rep el certificat de qualitat empresarial CEDEC i consolida la seva col·laboració amb la consultoria d'empreses

FOCS D'ARTIFICI EUROPLÁ SL, empresa amb seu central a Bèlgida (València), l'activitat principal de la qual se centra en l'àmbit de la pirotècnia, està especialitzada en la fabricació, l'exportació i la importació de focs artificials, així com en el seu llançament en actes festius i pirotècnics. Amb oficines també a les Illes Balears, concretament a Pòrtol (Marratxí), l'empresa(...)

Publicat per cedec el 29-12-2020

DIEGO DIAZ LOPEZ aposta pel desenvolupament de les energies renovables i manté la col·laboració amb la consultoria d'empreses CEDEC

DIEGO DIAZ LOPEZ SL va iniciar l'activitat comercial el 1992 com a magatzem distribuïdor de material elèctric. Des de la seva fundació, l'objectiu de l'empresa ha estat oferir una extensa gamma tant de subministraments elèctrics com de serveis tècnics professionals, i tot plegat amb solucions adaptades a les darreres tecnologies, d'acord amb les demandes d'un mercat en evolució constant. (...)

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.