Publicat per cedec el 29-12-2020

DIEGO DIAZ LOPEZ aposta pel desenvolupament de les energies renovables i manté la col·laboració amb la consultoria d'empreses CEDEC

DIEGO DIAZ LOPEZ SL va iniciar l'activitat comercial el 1992 com a magatzem distribuïdor de material elèctric. Des de la seva fundació, l'objectiu de l'empresa ha estat oferir una extensa gamma tant de subministraments elèctrics com de serveis tècnics professionals, i tot plegat amb solucions adaptades a les darreres tecnologies, d'acord amb les demandes d'un mercat en evolució constant.

Avui dia DIEGO DIAZ LOPEZ té una gran cobertura de subministraments elèctrics en l'àmbit nacional i internacional, amb quatre delegacions gestionades per personal qualificat. Es tracta de tres delegacions a la província de Màlaga, concretament a Estepona, San Pedro de Alcántara i Marbella, i una quarta a Palmones, Cadis, totes amb una superfície de més de 10.000 m2 a disposició dels clients.

Des de les diferents delegacions de l'empresa s'ofereix material relacionat amb la il·luminació, les canalitzacions elèctriques, la climatització, les telecomunicacions, la lampisteria, els electrodomèstics i la llar en general, entre molts d'altres.

L'aposta constant pel desenvolupament de noves línies de negoci ha dut l'empresa a desenvolupar tot un seguit de solucions relacionades amb les energies renovables i l'eficiència energètica, en especial les instal·lacions fotovoltaiques, l'aerotèrmia i l'energia eòlica, tant per a l'autoconsum industrial com residencial.

Totes complementen les seves línies tradicionals de negoci i es converteixen en una aposta per al futur, en un moment en què la COVID-19 genera una gran incertesa. Amb aquesta política estratègica de diversificació, l'empresa ofereix als clients noves oportunitats de desenvolupament i rendibilitat, amb solucions relacionades amb l'anomenada reconstrucció verda de l'economia.

DIEGO DIAZ LOPEZ SL porta col·laborant des del 1999 en la millora de la seva gestió empresarial amb CEDEC , consultoria d’organització estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses familiars des de l’any 1965. 

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Camp obligatori.
Camp obligatori/erroni.
Camp obligatori.

Noticies Relacionades

Publicat per cedec el 21-01-2021

FOCS D'ARTIFICI EUROPLÁ rep el certificat de qualitat empresarial CEDEC i consolida la seva col·laboració amb la consultoria d'empreses

FOCS D'ARTIFICI EUROPLÁ SL, empresa amb seu central a Bèlgida (València), l'activitat principal de la qual se centra en l'àmbit de la pirotècnia, està especialitzada en la fabricació, l'exportació i la importació de focs artificials, així com en el seu llançament en actes festius i pirotècnics. Amb oficines també a les Illes Balears, concretament a Pòrtol (Marratxí), l'empresa(...)

Publicat per cedec el 17-12-2020

VILLA-REYES fa front ha sigut la responsable del projecte de reforma de CASA SEAT de Barcelona i manté la col·laboració amb la consultoria d'empreses CEDEC

VILLA-REYES, SL és una empresa familiar amb una dilatada trajectòria en el sector de la construcció a Catalunya. Fundada el 1983, l'empresa ha experimentat una contínua expansió gràcies a la seva solvència tècnica i financera, cosa que, juntament amb la seva experiència i garantia de qualitat, l'ha dut a ser considerada una de les millors empreses espanyoles en el seu sector. Al llarg(...)

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.