Publicat per cedec el 17-12-2020

VILLA-REYES fa front ha sigut la responsable del projecte de reforma de CASA SEAT de Barcelona i manté la col·laboració amb la consultoria d'empreses CEDEC

VILLA-REYES, SL és una empresa familiar amb una dilatada trajectòria en el sector de la construcció a Catalunya. Fundada el 1983, l'empresa ha experimentat una contínua expansió gràcies a la seva solvència tècnica i financera, cosa que, juntament amb la seva experiència i garantia de qualitat, l'ha dut a ser considerada una de les millors empreses espanyoles en el seu sector.

Al llarg d'aquests gairebé 40 anys d'història, VILLA-REYES ha dut a terme més de 300 projectes d'una envergadura molt notable, que inclouen tant edificis de nova construcció com rehabilitacions, centres educatius, complexos hotelers, obres del sector hospitalari i equipaments públics.
La seva preocupació constant per la seguretat i la salut de les persones, la protecció mediambiental i la satisfacció dels seus clients, són trets d'identitat sobre els quals VILLA-REYES ha fonamentat el seu creixement, cosa que li ha generat un alt grau de reconeixement com a empresa sòlida i fiable.

Recentment VILLA-REYES SL ha estat l'empresa seleccionada per dur a terme la important rehabilitació, al Passeig de Gràcia de Barcelona, de CASA SEAT, nou espai de l’empresa a Barcelona que vol ser un punt de trobada en el qual co-crear la mobilitat del futur. 

La reforma integral d'aquesta emblemàtica obra ha inclòs estructures, tancaments, instal·lacions i acabats, tot plegat amb un alt grau d'exigència i terminis de temps molt ajustats, un clar exemple de la capacitat que té VILLA-REYES per dur a terme aquests projectes tan complexos.

VILLA-REYES, SL  porta col·laborant des del 2016 en la millora de la seva gestió empresarial amb CEDEC , consultoria d’organització estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses familiars des de l’any 1965.  

La seva finalitat és posar a l'abast de les empreses els sistemes d'organització que els resultin més eficients, a fi d'optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir i treballar junts cap a la consecució de l'Excel·lència Empresarial

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Camp obligatori.
Camp obligatori/erroni.
Camp obligatori.

Noticies Relacionades

Publicat per cedec el 21-01-2021

FOCS D'ARTIFICI EUROPLÁ rep el certificat de qualitat empresarial CEDEC i consolida la seva col·laboració amb la consultoria d'empreses

FOCS D'ARTIFICI EUROPLÁ SL, empresa amb seu central a Bèlgida (València), l'activitat principal de la qual se centra en l'àmbit de la pirotècnia, està especialitzada en la fabricació, l'exportació i la importació de focs artificials, així com en el seu llançament en actes festius i pirotècnics. Amb oficines també a les Illes Balears, concretament a Pòrtol (Marratxí), l'empresa(...)

Publicat per cedec el 29-12-2020

DIEGO DIAZ LOPEZ aposta pel desenvolupament de les energies renovables i manté la col·laboració amb la consultoria d'empreses CEDEC

DIEGO DIAZ LOPEZ SL va iniciar l'activitat comercial el 1992 com a magatzem distribuïdor de material elèctric. Des de la seva fundació, l'objectiu de l'empresa ha estat oferir una extensa gamma tant de subministraments elèctrics com de serveis tècnics professionals, i tot plegat amb solucions adaptades a les darreres tecnologies, d'acord amb les demandes d'un mercat en evolució constant. (...)

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.