FRICAÑ VENDRELL S.L

Sr. Tomàs Cañellas
Distribució i venda al major d'articles d'alimentosos i begudes de totes classes

https://www.frican.es/

El Vendrell - Tarragona

CEDEC ens va visitar i ens va comentar en que consistia la seva tasca, aquesta esta enfocada a la millora de diferents àrees de treball dins la gestió d'una empresa familiar, també ens van parlar de la importància de tenir un protocol familiar encarat en la transmissió de l'empresa en un futur.

El protocol familiar va ser el que ens va fer decidir contractar a CEDEC. Després d'estar un mes treballant amb el Responsable de Projectes, -el qual ens ha ajudat moltíssim- el protocol familiar ha estat el menys rellevant per a nosaltres. Hem de destacar l'aprenentatge que hem i anirem adquirint en altres àrees com són, el saber fer una interpretació comptable més analítica i financera,   així com també conèixer diferents maneres de retribució comercial  més  dinàmiques,  motivadores  i  que  sobretot beneficien  a l’empresa.

Estem satisfets d'haver apostat per CEDEC ja que els coneixements assolits han aportat valor i professionalitat a Fricañ.

05/02/2021

 

Noticies Relacionades

CEDEC col·labora amb FRICAÑ VENDRELL S.L en el desenvolupament d'un Pla Directe per a abordar la dinamització de l'acció comercial

CEDEC col·labora amb FRICAÑ VENDRELL S.L en el...

FRICAÑ VENDRELL S.L, és una empresa de distribució de productes...

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.