Nova distinció a la Qualitat de l'empresa COSEVI 2002, S.L. a través del certificat de compliment de la Norma CEDEC de Qualitat Empresarial

Nova distinció a la Qualitat de l'empresa COSEVI 2002, S.L. a través del certificat de compliment de la Norma CEDEC de Qualitat Empresarial

L'empresa COSEVI 2002, S.L. amb seu en los Palacios i Villafranca (Sevilla),l'empresa compta amb una experiència professional de més de 30 anys. En Cosevi Aplicacions, s'han orientat a poder proporcionar un servei integral en matèria d'aplicacions de sistemes, que s'adapten a les diferents necessitats de paviments.

L'empresa està apostant de manera decidida per l'especialització progressiva i continua, fomentant la formació contínua del seu personal, realitzant inversions en maquinària especialitzada, al mateix temps que estableix els processos de verificació de la Qualitat dels seus productes i treballs finals d'obra assegurant un correcte control dins de la seva Política Integrada de Qualitat i que està clarament enfocada cap al compromís amb els seus clients.

Tot això es concentra en el porfolio de productes que atresora l'empresa i que es fonamenten en:

  • Paviments de resines Industrials i Decoratius.
  • Preparació de suports de formigó.
  • Manteniment de Paviments de Resines industrials 
  • Pintura industrial.
  • Pintures intumescentes.
  • Alta Decoració.
  • Tractaments anticorrosius.

COSEVI 2002, S.L., porta col·laborant des de setembre de 2019 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC, líder en gestió, direcció i organització d'empreses des de 1965.

Amb l'avaluació de l'auditoria efectuada en l'empresa, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de Qualitat establerts per CEDEC i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees següents:

- Organització Funcional.

- Control de Gestió i Costos.

- Control de l'Execució de les Obres.


Amb el segell de qualitat, CEDEC distingeix a l'empresa COSEVI 2002, S.L. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

Video testimoni del client

COSEVI 2002, S.L. VER VÍDEO

COSEVI 2002, S.L.

Pintures i recobriments

Sevilla - Los Palacios y Villafranca

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.