Distinció a l'empresa METALFLEX JAM, S.L. amb el lliurament del segell NORMA DE QUALITAT EMPRESARIAL.

Amb el present guardó es vol destacar a l'empresa METALFLEX JAM, S.L. i reflectir la correcta aplicació dels projectes implantats per CEDEC durant la intervenció realitzada.

L'empresa METALFLEX JAM, S.L. està situada en Melgar de Fernamental (Burgos) i és una empresa especialitzada en la caldereria fina i mitjana en acer inoxidable, acer carboni, alumini, etc. L'empresa es va fundar a principis de 2007 com a continuació de l'empresa familiar anterior amb més de 40 anys dedicada a la caldereria fina.
L'aposta de l'empresa en els últims anys ha estat clarament estratègica, millorant les seves instal·lacions i ampliant les seves àrees d'actuació, la qual cosa li ha fet mereixedor d'un prestigi contrastat en el seu sector. Els seus senyals d'identitat són la professionalitat, la qualitat dels seus productes i el continu creixement i expansió. Com a principal objectiu s'han marcat la plena satisfacció dels seus clients gràcies a un producte d'alta qualitat cuidat, certi?cat i tractat amb la major dedicació.
Fruit de tot això, la política de l'empresa s'ha centrat en millorar tant les instal·lacions com a treballar els valors que la defineixen, bona prova d'això es mostra en els següents apartats:

INSTAL·LACIONS - l'empresa compta en l'actualitat amb:

• Actualment disposa de 3.000 m² coberts i zona exterior annexa d'emmagatzematge.
• En breu s'augmentarà de forma molt important la capacitat productiva de l'empresa amb la construcció d'una nova nau en un terreny adjacent de 7.000 m².
• L'oficina tècnica disposa de mitjans i coneixements en CAD/CAM en 3D, i executa els desenvolupaments necessaris per a la correcta configuració de cada element.
• Es disposa de l'equip de tall làser per a xapa i tub, plegadores CNC, punzonadora CNC, equips de soldadura manual i semi-automàtiques i instal·lacions d'acabat.
• S'efectuen inversions contínues que permeten actualitzar la maquinària i els processos. Podent optimitzar costos i abordar nous treballs, així com augmentar la versatilitat i rapidesa en l'execució dels projectes a desenvolupar.
• Amb tot això, s'aportem solucions per a múltiples sectors industrials: fabricants de maquinària, automatització, ferroviària, naval, automoció, farmacèutica, alimentació, etc.

Després de la intervenció de CEDEC i efectuant una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de Qualitat establerts per CEDEC i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees següents:

- Control de la Producció.
- Control de Costos i Estocs.
- Política Comercial i de Comunicació.

METALFLEX JAM, S.L. porta col·laborant amb amb l'empresa de Consultoria d'Organització Estratègica CEDEC des de gener de 2017.

Amb el segell de qualitat, CEDEC distingeix a l'empresa METALFLEX JAM, S.L. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

El valor de la informació

Rebi mensualment per e-mail articles i vídeos amb informació sobre gestió estratègica empresarial.

Subscrigui’s a la nostra Newsletter Informe Empresarial CEDEC.