INSTOP CATALUNYA, S.LU, ve col·laborant amb CEDEC des de 2020 en múltiples camps de l'empresa

INSTOP CATALUNYA, S.LU, ve col·laborant amb CEDEC des de 2020 en múltiples camps de l'empresa

INSTOP CATALUNYA, S.L.U, és una empresa constituïda fa més de 21 anys, centrada en la comercialització de productes topogràfics.

Des del principi van mantenir com a fonamentals tres principis: qualitat extrema dels productes i serveis oferts, agilitat en la resposta als seus clients, i en definitiva una estratègia de servei, qualificada com a impecable, pels seus clients, i que la posicionen com a empresa líder en el seu territori d'actuació: Catalunya, i la zona de Llevant.

Des de fa escassament 18 mesos han iniciat la comercialització de la prestigiosa marca SENCEIVE, dedicada a les solucions de monitoratge geotècniques  i estructurals, que ja s'han traduït en subministraments realitzats nacional i internacionalment, i que ha generat una enorme expectació el mercat per la gran innovació tècnica que representen les solucions.

En aquests moments s'està duent a terme el monitoratge de tres túnels, en el procés d'adaptació a l'ample europeu, de manera innovadora. S'utilitzen sensors sense fils per a conèixer de forma continuada, amb precisions mai aconseguides prèviament i sense interferències en el desenvolupament de l'obra, les possibles deformacions, conegudes com a convergències i subsidencias. Aquest tipus d'obres requereix de la instal·lació de centenars de sensors sense fils. Els usuaris dels sistemes de monitoratge són les enginyeries, constructores i gestores d'infraestructures.

Dins del seu pla estratègic, al juny de 2022, s'adquireix l'empresa TOPOSISTEMAS, SL, radicada a les Illes Balears, com a continuació de la seva expansió a nivell geogràfic.

INSTOP CATALUNYA, S.L.U, ve col·laborant amb la consultora CEDEC des de juliol de 2020 en múltiples camps de l'empresa, com la remodelació de l'estructura humana, un pla de negoci, o la incorporació d'una Direcció per objectius, com a base instaurar una política de remuneració variable en tots els nivells de l'organització.

Video testimoni del client

INSTOP CATALUNYA S.L.U VER VÍDEO

INSTOP CATALUNYA S.L.U

Comerç a l'engròs i lloguer d'aparells topogràfics

Barcelona - La Pobla de Claramunt

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.