CEDEC manté una col·laboració continuada amb el grup FYVASA-BUSANAUTO donis del 2012 amb un assessorament continu en totes àrees de l'empresa

CEDEC manté una col·laboració continuada amb el grup FYVASA-BUSANAUTO donis del 2012 amb un assessorament continu en totes àrees de l'empresa

El grup FYVASA-BUSANAUTO des de les seves instal·lacions de Benavente, Lleó i Zamora i com i com a concessionari de KIA, RENAULT i DACIA, ofereix la venda de vehicles nous i d'ocasió, la reparació i manteniment de vehicles, els serveis de rent a car i la confecció d'assegurances per a automòbils, tot això tenint present prestar la màxima atenció a les necessitats dels seus clients.

Seguint el Pla d'Expansió, recollit en el seu Pla Estratègic, ha comptat amb l'aval de la marca i ha incorporat el concessionari de KIA a Zamora, que gestiona al costat dels Benavente i León.

Per a oferir la millor atenció al client i aportar a la marca la millor imatge, ha realitzat una inversió en unes noves instal·lacions a Zamora de mil dos-cents metres quadrats, repartits en exposició taller i recanvis. Amb aquestes instal·lacions pretenen que el client sigui el protagonista i que l'experiència amb la marca KIA determini la satisfacció en la compra.

CEDEC manté una col·laboració continuada amb el grup FYVASA-BUSANAUTO donis del 2012 amb un assessorament continu en totes àrees de l'empresa, des de la planificació pressupostaria, al seguiment i l'ajuda per a prendre decisions amb la deguda anticipació, que permetin aconseguir els resultats operats.

El grup FYVASA-BUSANAUTO, es troba en un creixement continuat, que li ha permès, des del seu coneixement del sector, incorporar noves línies de negoci que proveeixin als seus clients d'un servei integral, des d'una atenció que busca l'excel·lència empresària.

Video testimoni del client

FYVA TURISMOS S.A. VER VÍDEO

FYVA TURISMOS S.A.

Concessionari de vehicles: RENAULT, KIA I SERVICI

Barcelona - Benavente

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.