CEDEC col·labora amb SOLUCIONES TECNICAS PAFER en el desenvolupament de Projectes en totes les àrees

CEDEC col·labora amb SOLUCIONES TECNICAS PAFER en el desenvolupament de Projectes en totes les àrees

SOLUCIONES TECNICAS PAFER, és una empresa formada per un equip tècnic amb més de 20 anys d'experiència en el sector de l'extrusió d'alumini, altament qualificat i capacitat per a atendre les seves necessitats.

SOLUCIONES TECNICAS PAFER, des de les seves instal·lacions d'Albacete, es projecta en l'àmbit internacional, sent present en els mercats dels EUA., Centre Amèrica, Sud Amèrica, Centre Europa, Àfrica del Nord. Aquesta expansió internacional és deguda al fet que la nostra oferta és una de la més completes del mercat, i per aquest motiu grans grups d'extensió de tot el món confien en nosaltres, per a l'assessorament i adquisició de peces de recanvi.

SOLUCIONES TECNICAS PAFER, dins del seu Pla Estratègic ha creat una empresa a Portugal que depèn de la matriu espanyola, que permetrà donar servei a un mercat en auge, que s'està convertint en un referent especialitzat en el sector. Aquesta política d'expansió va de la mà d'atendre els clients amb una atenció més directa i poder comptar amb professionals del sector, amb un alt nivell de qualificació en la plaça.

CEDEC col·labora amb SOLUCIONES TECNICAS PAFER en el desenvolupament de Projectes de millora en el conjunt de les àrees de l'empresa i especialment en la implantació d'un sistema de control de gestió econòmic i financer que permet mitjançant l'establiment d'objectius el seguiment dels resultats i la presa de decisions amb la deguda anticipació per a la seva consecució.

SOLUCIONES TECNICAS PAFER, té com a objectiu la completa satisfacció dels seus clients, centrada en una relació pròxima i professional, basada en els adequats terminis de lliurament, i en preus competitius.

Video testimoni del client

SOLUCIONES TECNICAS PAFER S.L VER VÍDEO

SOLUCIONES TECNICAS PAFER S.L

Subministraments integrals per al sector de l'extrusió d'alumini

Albacete - Albacete

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.