Tomas Colomer, S.L. Perdurar en el temps

Tomas Colomer, S.L. Perdurar en el temps

TOMAS COLOMER S.L, és una empresa enquadrada dins del sector de joieria, rellotgeria d'alta gamma, amb dos establiments oberts a Barcelona i Granollers. 

Fundada a la fi del segle XIX, 150 anys després contínua la seva marxa. 

La qüestió és entendre les raons, que expliquen aquesta poc freqüent realitat. 

Certament una d'elles, és la instantània adaptació al canvi, que es manifesta en una oferta de serveis, i productes sempre renovada. A això cal unir la consideració del client com el centre de l'activitat. Un tracte personal, diferenciador, i amb ànim de solucionar les necessitats del consumidor. Aquesta manera de fer impregna tota l'organització des de la direcció, fins a l'últim dels integrants de la plantilla, es tracta simplement de PASION. 

Tot l'anterior ha generat una confiança en l'empresa per la seva manera de fer, que es transmet de generació en generació. 

La segona de les raons és la pervivència dels valors fundacionals de l'empresa. Es tracta simplement assegurar la continuïtat actualitzada. En aquests moments es troben al capdavant membres de la 4a generació, Donya M.ª Asunción, i Donya M.ª Antonia Beya, I Donya M.ª Asunción Arboix, de la cinquena, els qui per aquestes raons han sol·licitat la col·laboració de CEDEC, en camps com,  el desenvolupament d'un pla estratègic, o establir les bases d'un futur relleu generacional.

Video testimoni del client

TOMAS COLOMER S.L VER VÍDEO

TOMAS COLOMER S.L

Fabricació i comercialització d'articles de joieria, rellotgeria, argenteria i bijuteria

Barcelona - Barcelona

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.