CEDEC col·labora amb FRICAÑ VENDRELL S.L en el desenvolupament d'un Pla Directe per a abordar la dinamització de l'acció comercial

CEDEC col·labora amb FRICAÑ VENDRELL S.L en el desenvolupament d'un Pla Directe per a abordar la dinamització de l'acció comercial

FRICAÑ VENDRELL S.L, és una empresa de distribució de productes per a la restauració amb el denominador comú de la qualitat i l'excel·lència, que continua treballant amb aquesta determinació des de 1945. 

Avui al capdavant de l'empresa es troba la quarta generació de la família i continuen treballant amb els mateixos valors que s'han transmès de generació en generació: Qualitat, Professionalitat i Atenció a el Client. Per tot això, es continuen prenent decisions i adaptant els sistemes de gestió als nous escenaris digitals. En aquesta línia, s'ha posat en marxa una nova pàgina WEB, que projecta la imatge de l'empresa amb tot el ventall de productes i amb la filosofia que els conjumina en la seva portfolio. Aquesta pàgina té una àrea de venda EN LÍNIA, en la qual destaca la facilitat operativa, millora la gestió operativa de l'empresa, atès que deriva a aquest canal molts comandes que no requereixen d'una acció administrativa i que per això agiliten el procés de venda i el fan més eficient. 

CEDEC col·labora amb FRICAÑ VENDRELL S.L en el desenvolupament d'un Pla Directe, impulsant l'Organització de l'Empresa, per a abordar la dinamització de l'acció comercial que permeti abordar el futur amb la major de les garanties. 

FRICAÑ VENDRELL S.L persegueix amb la seva política de qualitat, servei i innovació en la cerca de nous productes, continuar sent un referent en el sector de la distribució per a la restauració, aportant valor als seus clients dia a dia.

Video testimoni del client

FRICAÑ VENDRELL S.L VER VÍDEO

FRICAÑ VENDRELL S.L

Distribució i venda al major d'articles d'alimentosos i begudes de totes classes

Tarragona - El Vendrell

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.