Pla d'acció per a la internacionalització de l'economia espanyola (08/06/2021)

Des de CEDEC, vetllant sempre pels interessos dels nostres clients, seguim amb atenció les iniciatives públiques que posen a la disposició de l'entramat empresarial del país ajudes i plans de recuperació. 

PLA D'ACCIÓ PER A la INTERNACIONALITZACIÓ DE L'ECONOMIA ESPANYOLA

2021-2022

 

El Pla té com a objectiu impulsar la internacionalització de l'economia espanyola i posicionar al sector exterior com a pilar de la recuperació econòmica i generador d'ocupació a través de la millora de la competitivitat i la major presència de les empreses espanyoles en l'exterior.

https://www.lamoncloa.gob.es/consejodeministros/resumenes/Documents/2021/110521-Plan-de-Accion-para-la-Internacionalizacion-de-la-Economia-Espanola-2021-2022.pdf

 

CEDEC, es posa a la seva disposició per a definir al costat de vostès aquells projectes que podrien ser de major interès per a la reactivació de la seva empresa. Nostra contrastada experiència com a organització especialitzada en consultoria empresarial, ens dota d'elements de judici suficients per a estructurar amb vostès una adequada sortida a l'actual situació que viu la seva empresa a causa de la pandèmia. Considerem, d'altra banda, que l'actual situació hauria de convertir-se en un punt de partida del teixit empresarial espanyol. Arriben temps de reinventar-se.
 
No dubti a contactar amb nosaltres, per a acordar una cita en la qual podran compartir amb els nostres especialistes les seves inquietuds.

 

COMUNICACIÓ CEDEC

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.