L´ERTE actual finalitzarà en data de 30/9/2021.

Des de CEDEC, vetllant sempre pels interessos dels nostres clients, seguim amb atenció les iniciatives públiques que posen a la disposició de l'entramat empresarial del país ajudes i plans de recuperació.

Empreses que encara mantinguin un ERTO de força major, prorrogat fins 30/9/2021 segons RDL 11/2021 de 27 de maig de mesures urgents.

L´ERTE actual finalitzarà en data de 30/9/2021.

A día d’avui no es disposa d’una major informació sobre si es produïrà una pròrroga posterior.

En tot cas, si això es produïs, tot apunta a que unicament s´hi podrien acollir determinats sectors.

A l’espera de tenir coneixement de nous acords socials, les empreses que mantinguin treballadors afectats per l’actual erte de força major, en el cas de que considerin que a finals d’aquest mes no podran donar plena ocupació, hauran de valorar altres recursos legals.

Notes de premsa:

https://cincodias.elpais.com/cincodias/2021/07/05/economia/1625479616_760692.html

https://cincodias.elpais.com/cincodias/2021/09/02/companias/1630589860_510537.html

(Font: Lexel Estudi Legal)

Des de CEDEC, ens posem a la seva disposició per a definir al costat de vostès aquells projectes que podrien ser de major interès per al creixement de la seva empresa. Nostra contrastada experiència com a organització especialitzada en consultoria empresarial, ens dota d'elements de judici suficients per a estructurar amb vostès una adequada sortida a l'actual situació que viu la seva empresa a causa de la pandèmia. Considerem, d'altra banda, que l'actual situació hauria de convertir-se en un punt de partida del teixit empresarial espanyol. Arriben temps de reinventar-se.
No dubtis a contactar amb nosaltres, per a acordar una cita en la qual podran compartir amb els nostres especialistes les teves inquietuds.

COMUNICACIÓ CEDEC

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.