Informació: PRÒRROGA DELS ERTES (05/10/2021)

Des de CEDEC, vetllant sempre pels interessos dels nostres clients, seguim amb atenció les iniciatives públiques que posen a la disposició de l'entramat empresarial del país ajudes i plans de recuperació.

PRÒRROGA DELS ERTES

La nova pròrroga dels ERTES no serà automàtica com l'anterior, sinó que les empreses hauran de sol·licitar una pròrroga de l'ERTO abans del 15 d'octubre i l'Administració haurà d'admetre o no la sol·licitud en un termini de 10 dies, després dels quals el silenci administratiu s'entendrà com a positiu.

Informació: https://www.boe.es/boe/dias/2021/09/29/pdfs/boe-a-2021-15768.pdf

Des de CEDEC, ens posem a la seva disposició per a definir al costat de vostès aquells projectes que podrien ser de major interès per al creixement de la seva empresa. Nostra contrastada experiència com a organització especialitzada en consultoria empresarial, ens dota d'elements de judici suficients per a estructurar amb vostès una adequada sortida a l'actual situació que viu la seva empresa a causa de la pandèmia. Considerem, d'altra banda, que l'actual situació hauria de convertir-se en un punt de partida del teixit empresarial espanyol. Arriben temps de reinventar-se.

No dubtis a contactar amb nosaltres, per a acordar una cita en la qual podran compartir amb els nostres especialistes les teves inquietuds.
 

COMUNICACIÓ CEDEC

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.