Fons de Suport a la Inversió Industrial Productiva dotat amb 600 milions d'euros en 2021 (16/07/2021)

Fons de Suport a la Inversió Industrial Productiva dotat amb 600 milions d'euros en 2021

El Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, a través de l'empresa pública SEPIDES, activa el Fons de Suport a la Inversió Industrial Productiva (FAIIP), dotat amb 600 milions d'euros en 2021 (Font Associació Espanyola d'Empreses de Consultoria)


https://cedec-group.com/uploads/imgen/6765-fondo-ayudas-industria.pdf

 

  • Per a la ministra Maroto, aquest nou instrument contribuirà a incrementar la producció industrial i l'ocupació de qualitat en el conjunt del territori nacional.
  • El Fons finançarà societats mercantils privades i cooperatives que desenvolupin o vagin a desenvolupar una activitat industrial productiva i de serveis industrials, amb independència de la seva grandària, donant suport a la creació i trasllat d'establiments, així com les millores i/o modificacions de línies de producció i processos.
  • S'inclou expressament la implementació productiva de tecnologies de la «Indústria Connectada 4.0.» i actuacions en les línies orientades a la sostenibilitat ambiental.
  • El Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme mantindrà el seu servei ‘Finança Indústria’ d'assessorament gratuït per a informar d'aquest fons: https://industria.serviciosmin.gob.es/dgipyme_asesoramiento
  • Des del portal de SEPIDES www.sepides.es pot accedir-se a la web informativa del FAIIP on està disponible tota la informació relativa a aquest fons i l'accés a la presentació de sol·licituds al finançament.

Des de CEDEC, ens posem a la seva disposició per a definir al costat de vostès aquells projectes que podrien ser de major interès per al creixement de la seva empresa. Nostra contrastada experiència com a organització especialitzada en consultoria empresarial, ens dota d'elements de judici suficients per a estructurar amb vostès una adequada sortida a l'actual situació que viu la seva empresa a causa de la pandèmia. Considerem, d'altra banda, que l'actual situació hauria de convertir-se en un punt de partida del teixit empresarial espanyol. Arriben temps de reinventar-se.

No dubtis a contactar amb nosaltres, per a acordar una cita en la qual podran compartir amb els nostres especialistes les teves inquietuds.

 

COMUNICACIÓ CEDEC

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.