CEDEC: Informacions i ajudes (12/11/2021)

Des de CEDEC, vetllant sempre pels interessos dels nostres clients, seguim amb atenció les iniciatives públiques que posen a la disposició de l'entramat empresarial del país ajudes i plans de recuperació.

Us informandos sobre les noves condicions per a accés a les ajudes per a solvència i empresarial.

En aquest enllaç podreu trobar tota l'actualitat referent a pimes i autònoms, i aquells aspectes que us afecten i interessen:

https://www.pimec.org/ca/institucio/actualitat

Confiem que l'eina us serà útil per a fer un seguiment de les convocatòries que es van publicant.

Des de CEDEC, ens posem a la seva disposició per a definir al costat de vostès aquells projectes que podrien ser de major interès per al creixement de la seva empresa. Nostra contrastada experiència com a organització especialitzada en consultoria empresarial, ens dota d'elements de judici suficients per a estructurar amb vostès una adequada sortida a l'actual situació que viu la seva empresa a causa de la pandèmia. Considerem, d'altra banda, que l'actual situació hauria de convertir-se en un punt de partida del teixit empresarial espanyol. Arriben temps de reinventar-se.

No dubtis a contactar amb nosaltres, per a acordar una cita en la qual podran compartir amb els nostres especialistes les teves inquietuds.


COMUNICACIÓ CEDEC

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.