CEDEC: Informació relacionada amb la COVID-19 (29/04/2021)

Des de CEDEC, vetllant sempre pels interessos dels nostres clients, seguim amb atenció les iniciatives públiques que posen a la disposició de l'entramat empresarial del país ajudes i plans de recuperació.

Seguidament us informem d'una nova convocatòria que proposa la Generalitat de Catalunya, per que les empreses catalanes puguin vendre els seus productes en el mercat internacional. Per a exportar a través dels canals digitals. Per a implementar o desenvolupar tecnologies avançades. O per a adaptar el seu model de negoci al nou consumidor i a una societat cada vegada més sostenible.

Adjuntem l'enllaç amb tota la informació relacionada amb la convocatòria:

https://www.accio.gencat.cat/ca/serveis/innovacio/innovacio-empresarial-i-rd/cupons-accio-a-la-competitivitat-de-lempresa/


CEDEC, es posa a la seva disposició per a definir al costat de vostès aquells projectes que podrien ser de major interès per al creixement de la seva empresa. Nostra contrastada experiència com a organització especialitzada en consultoria empresarial, ens dota d'elements de judici suficients per a estructurar amb vostès una adequada sortida a l'actual situació que viu la seva empresa a causa de la pandèmia. Considerem, d'altra banda, que l'actual situació hauria de convertir-se en un punt de partida del teixit empresarial espanyol. Arriben temps de reinventar-se.

No dubti a contactar amb nosaltres, per a acordar una cita en la qual podran compartir amb els nostres especialistes les seves inquietuds.
 

COMUNICACIÓ CEDEC

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.