CEDEC està al seu costat (19/03/2020)

Benvolguts clients, benvolguts socis:
 
En aquests temps en els quals el nostre entorn es veu afectat per l'impacte de la pandèmia del Covid-19, volem garantir-los el nostre compromís envers vostès.
En vista de les mesures de confinament adoptades pels poders públics, hem posat en marxa un pla d'urgència amb la finalitat de continuar garantint de la millor manera possible la protecció dels nostres equips, així com la prestació del nostre servei.
Els nostres despatxos romandran tancats fins a nou avís per a contribuir a l'esforç comú de salut pública i de solidaritat. No obstant això, continuarem atenent i tractant totes les comunicacions que rebem.
Si tenen alguna pregunta, no dubtin a contactar-nos al correu especial: questions@cedec.cat . Els contestarem el més aviat possible.
En aquesta nova situació, la nostra experiència en Plans d'acompanyament en moments de crisis és un actiu que, si ho desitgen, podrem posar al seu servei.
En tot cas, coordinarem amb vostès el moment de reprendre els treballs pendents. El període d'assessorament s'allargarà com a mínim el temps que duri l'estat actual.
Ens comprometem a més a proporcionar-los tota la informació útil sobre les mesures adoptades pels poders públics, que els permetran prendre les decisions adequades, garantint així la seva activitat i els seus projectes.
Els desitgem ànim i resiliència per a passar aquesta prova de la millor manera possible, i els animem per damunt de tot a cuidar-se i a cuidar els seus éssers estimats.
 
Cordialment,

La Direcció de CEDEC
 

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.