L'alça de la inflació pot frenar el ritme de recuperació del comerç minorista (04/11/2021)

Des de CEDEC, vetllant sempre pels interessos dels nostres clients, els recomanem la lectura d'aquesta nota de premsa de la Confederació Espanyola de Comerç- CEC- , en relació amb les dades del ICM publicats el dia 29 d'Octubre (Font ANEDA)

https://cedec-group.com/uploads/imgen/7289-ndp-el-alza-de-la-inflacion-puede-afectar-la-recuperacion-del-comercio-minorista.pdf

Des de CEDEC, ens posem a la seva disposició per a definir al costat de vostès aquells projectes que podrien ser de major interès per al creixement de la seva empresa. Nostra contrastada experiència com a organització especialitzada en consultoria empresarial, ens dota d'elements de judici suficients per a estructurar amb vostès una adequada sortida a l'actual situació que viu la seva empresa a causa de la pandèmia. Considerem, d'altra banda, que l'actual situació hauria de convertir-se en un punt de partida del teixit empresarial espanyol. Arriben temps de reinventar-se.

No dubtis a contactar amb nosaltres, per a acordar una cita en la qual podran compartir amb els nostres especialistes les teves inquietuds.

COMUNICACIÓ CEDEC

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.