El Govern anuncia el Kit Digital amb 500 milions destinats a pimes i autònoms

Des de CEDEC, vetllant sempre pels interessos dels nostres clients, seguim amb atenció les iniciatives públiques que posen a la disposició de l'entramat empresarial del país ajudes i plans de recuperació.

El Govern anuncia el Kit Digital amb 500 milions destinats a pimes i autònoms

El programa, que compta amb una dotació global de 3.000 milions d'euros finançats amb els fons de el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, té per objectiu millorar la transformació digital d'un milió de pimes i autònoms, mitjançant un bo "que els permeti finançar un conjunt de serveis disponibles en el mercat des d'un punt de vista digital", ha detallat el cap de l'Executiu.

Vols més informació?, entra en aquest enllaç: https://www.ticpymes.es/tecnologia/noticias/1129794049504/gobierno-anuncia-kit-digital-500-millones-destinados-pymes-y-autonomos.1.html.

Les empreses interessades poden accedir a tota la informació i rebre assessorament en la web www.acelerapyme.es, en el telèfon 900 909 001, o presencialment en les Oficines AceleraPyme distribuïdes per tota la geografia espanyola.

(FONT:https://www.ticpymes.es/)

Si necessites ajuda o tens dubtes no dubtin a contactar amb nosaltres.

Esperem que aquesta informació us serveixi d'ajuda.

COMUNICACIÓ CEDEC

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.