El Govern amplia el termini de les ajudes directes per a pimes i autònoms (17/09/2021)

Des de CEDEC, vetllant sempre pels interessos dels nostres clients, seguim amb atenció les iniciatives públiques que posen a la disposició de l'entramat empresarial del país ajudes i plans de recuperació. 

El Govern amplia el termini de les ajudes directes per a pimes i autònoms

Es podran sol·licitar fins al 30 de setembre

El Govern amplia fins al 30 de setembre el termini d'ajudes directes per a pimes i autònoms. El Consell de Ministres ha aprovat una modificació del Decret llei de mesures extraordinàries de suport a la solvència empresarial per a fer front a la pandèmia.

Amb aquesta decisió s'han ampliat en quatre mesos les ajudes, ja que aquestes finalitzaven el 31 de maig i ara ho faran el 30 de setembre. Les pimes i els autònoms podran emprar les ajudes per al pagament de deutes i de costos fixos.

Llegir més: https://cincodias.elpais.com/cincodias/2021/09/15/pyme/1631735610_200238.html

(Font: CincoDías)

Des de CEDEC, ens posem a la seva disposició per a definir al costat de vostès aquells projectes que podrien ser de major interès per al creixement de la seva empresa. Nostra contrastada experiència com a organització especialitzada en consultoria empresarial, ens dota d'elements de judici suficients per a estructurar amb vostès uhttps://translate.google.es/?hl=esna adequada sortida a l'actual situació que viu la seva empresa a causa de la pandèmia. Considerem, d'altra banda, que l'actual situació hauria de convertir-se en un punt de partida del teixit empresarial espanyol. Arriben temps de reinventar-se.

No dubtis a contactar amb nosaltres, per a acordar una cita en la qual podran compartir amb els nostres especialistes les teves inquietuds.


COMUNICACIÓ CEDEC

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.