CEDEC: Informacions i ajudes (03/11/2021)

Des de CEDEC, vetllant sempre pels interessos dels nostres clients, seguim amb atenció les iniciatives públiques que posen a la disposició de l'entramat empresarial del país ajudes i plans de recuperació.

Us informandos sobre les noves condicions per a accés a les ajudes per a solvència i empresarial.

El govern ha posat en marxa una pàgina web on es pot trobar les últimes convocatòries publicades pels ministeris i els seus organismes dependents amb càrrec al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Govern d'Espanya:

 

https://planderecuperacion.gob.es/como-acceder-a-los-fondos/convocatorias
 

Aquesta web inclou un cercador, amb diferents filtres, per a localitzar un altre tipus de licitacions, subvencions i ajudes (per exemple, de Comunitats Autònomes o Ajuntaments):https://planderecuperacion.gob.es/asistente-de-busqueda-de-convocatorias
 

Confiem que l'eina us serà útil per a fer un seguiment de les convocatòries que es van publicant.

Des de CEDEC, ens posem a la seva disposició per a definir al costat de vostès aquells projectes que podrien ser de major interès per al creixement de la seva empresa. Nostra contrastada experiència com a organització especialitzada en consultoria empresarial, ens dota d'elements de judici suficients per a estructurar amb vostès una adequada sortida a l'actual situació que viu la seva empresa a causa de la pandèmia. Considerem, d'altra banda, que l'actual situació hauria de convertir-se en un punt de partida del teixit empresarial espanyol. Arriben temps de reinventar-se.

No dubtis a contactar amb nosaltres, per a acordar una cita en la qual podran compartir amb els nostres especialistes les teves inquietuds.


COMUNICACIÓ CEDEC

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.