CEDEC: Informacions i ajudes (02/06/2021)

Des de CEDEC, vetllant sempre pels interessos dels nostres clients, seguim amb atenció les iniciatives públiques que posen a la disposició de l'entramat empresarial del país ajudes i plans de recuperació. 
 

PRÒRROGA DELS ERTES
I
MESURES DE PROTECCIÓ DELS TREBALLADORS AUTÒNOMS


Adjuntem Circular informativa elaborada en relació amb el V Acord Social en Defensa de l'Ocupació per a la pròrroga els ERTES, així com les Mesures per a la protecció dels treballadors autònoms, conseqüència dels acords de diàleg social entre Interlocutors Socials i les Organitzacions més representatives d'autònoms amb el Govern d'Espanya.

Aquestes mesures es contenen en el Reial decret llei 11/2021, de 27 de maig, sobre mesures urgents per a la defensa de l'ocupació, la reactivació econòmica i la protecció dels treballadors autònoms, publicat en el BOE de 28 de maig. Aquesta Disposició normativa consta com a part integrant de la Circular.
 

https://www.boe.es/eli/es/rdl/2021/05/27/11/dof/spa/pdf


CEDEC, es posa a la seva disposició per a definir al costat de vostès aquells projectes que podrien ser de major interès per a la reactivació de la seva empresa. Nostra contrastada experiència com a organització especialitzada en consultoria empresarial, ens dota d'elements de judici suficients per a estructurar amb vostès una adequada sortida a l'actual situació que viu la seva empresa a causa de la pandèmia. Considerem, d'altra banda, que l'actual situació hauria de convertir-se en un punt de partida del teixit empresarial espanyol. Arriben temps de reinventar-se.
 
No dubti a contactar amb nosaltres, per a acordar una cita en la qual podran compartir amb els nostres especialistes les seves inquietuds
 

COMUNICACIÓ CEDEC

 

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.