CEDEC: Informació Tributària (24/11/2021)

Des de CEDEC, vetllant sempre pels interessos dels nostres clients, seguim amb atenció les iniciatives públiques que posen a la disposició de l'entramat empresarial del país ajudes i plans de recuperació.

El passat 10 de juliol es va publicar en el BOE la Llei 11/2021, de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal, que entre altres reformes tributàries de gran abast, que exigeix adequar els programes de comptabilitat i facturació a les noves exigències establertes per aquesta nova llei antifrau.

A més des de ANEDA ens manen informació relativa a aquesta nova obligació, recollida en l'apartat j de l'article 29 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, Llei General Tributària (LGT).

https://cedec-group.com/uploads/imgen/7439-ley-antifraude.pdf

Des de CEDEC, ens posem a la seva disposició per a definir al costat de vostès aquells projectes que podrien ser de major interès per al creixement de la seva empresa. Nostra contrastada experiència com a organització especialitzada en consultoria empresarial, ens dota d'elements de judici suficients per a estructurar amb vostès una adequada sortida a l'actual situació que viu la seva empresa a causa de la pandèmia. Considerem, d'altra banda, que l'actual situació hauria de convertir-se en un punt de partida del teixit empresarial espanyol. Arriben temps de reinventar-se.

No dubtis a contactar amb nosaltres, per a acordar una cita en la qual podran compartir amb els nostres especialistes les teves inquietuds.

COMUNICACIÓ CEDEC

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.