Relacions Institucionals

Molts empresaris, involucrats en l'evolució del seu sector concret d'activitat sol·liciten que aportem, específicament en el seu sector, la nostra experiència de més de 50 anys. CEDEC ha creat una Divisió especial que gestiona acords amb Associacions Empresarials, formacions, conferències, taules rodones, assistència a Fires i altres esdeveniments per a col·laborar d'una manera més directa amb les empreses.

El nostre coneixement de la cadena de valor, l'experiència en moltes empreses del sector de referència i l'absoluta confidencialitat en la nostra activitat ens permeten ser molt eficaços i pràctics.

Aquestes són les associacions amb les quals CEDEC col·labora per aportar tota la seva experiència i coneixement, aconseguits en més de 46.000 clients en tota Europa, a tots els seus associats.

CEDEC col•labora amb ANEDA

Des del mes de març, l’empresa CENTRE EUROPEU D’EVOLUCIÓ ECONÒMICA CEDEC S.A. ha passat a formar part del cercle d’empreses col•laboradores d’ANEDA

CEDEC col•labora amb REGALO FAMA

Des del mes d’abril, CEDEC S.A. forma part del cercle d’empreses col•laboradores de REGALO FAMA.

CEDEC col•labora amb AETRAM

Des del passat mes de febrer, CEDEC S.A. forma part del cercle d’empreses col•laboradores d’AETRAM (Asociación de Empresarios de Transporte en Autocar de Madrid).

CEDEC col•labora amb AELMA

Des del mes de febrer CEDEC S.A. forma part del cercle d’empreses col•laboradores amb AELMA (Asociación de Empresarios de Limpieza de Madrid).

CEDEC va firmar un conveni amb Agrela

AGRELA és una Associació d'Empresaris gallega sense ànim de lucre fundada el 1973, que defensa els interessos generals i comuns dels seus membres.

CEDEC és membre d'ASEACAM

CEDEC és membre de l'Associació Empresarial d'Indústries Alimentàries de la Comunitat de Madrid (ASEACAM) , que va ser fundada el 1994, és l'organització que representa a les empreses alimentàries madrilenyes, denominacions d'origen i indicacions geogràfiques i promociona els seus productes agroalimentaris de qualitat de la Comunitat de Madrid.

CEDEC col·labora amb FER

CEDEC està orgullós d'haver signat un contracte amb La Federació Espanyola de la Recuperació i el Reciclatge (FER), que és la principal associació del sector del reciclatge de residus, i des de fa més de 30 anys defensa els interessos de les empreses gestores de residus en els diferents àmbits econòmics, socials i ambientals.

 

CEDEC, partner de UNO

CEDEC treballa amb UNO Logística, que agrupa les empreses que dissenyen, organitzen, gestionen i controlen els processos d'una o diverses fases de la cadena de subministrament (aprovisionament, transport, emmagatzematge, distribució, assemblatge, empaquetat final, ínter modalitat, distribució capil·lar, càrrega aèria, mobilitat urbana…), utilitzant per a això infraestructures físiques, tecnològiques i sistemes d'informació, propis o aliens.

El valor de la informació

Rebi mensualment per e-mail articles i vídeos amb informació sobre gestió estratègica empresarial.

Subscrigui’s a la nostra Newsletter Informe Empresarial CEDEC.