Relacions Institucionals

Molts empresaris, involucrats en l'evolució del seu sector concret d'activitat sol·liciten que aportem, específicament en el seu sector, la nostra experiència de més de 50 anys. CEDEC ha creat una Divisió especial que gestiona acords amb Associacions Empresarials, formacions, conferències, taules rodones, assistència a Fires i altres esdeveniments per a col·laborar d'una manera més directa amb les empreses.

El nostre coneixement de la cadena de valor, l'experiència en moltes empreses del sector de referència i l'absoluta confidencialitat en la nostra activitat ens permeten ser molt eficaços i pràctics.

Aquestes són les associacions amb les quals CEDEC col·labora per aportar tota la seva experiència i coneixement, aconseguits en més de 46.000 clients en tota Europa, a tots els seus associats.

CEDEC ha signat un acord amb AEBALL/UMPBALL

CEDEC i AEBALL/UPMBALL han signat un acord de col·laboració per a oferir avantatges a les empreses dins de l'àmbit territorial de L'Hospitalet i Baix Llobregat, en serveis d'estratègia empresarial en les millors condicions de qualitat, cost i servei.

https://www.aeball.com/

CEDEC col·labora amb la UEI

UEI - Unió Empresarial, com a patronal del Vallès Oriental, donen infraestructura i mitjans per a desenvolupar activitats pròpies de cada gremi i associació integrada en la UEI.

CEDEC col·labora com partner estratègic de la UEI

https://uei.cat/

CEDEC colabora amb CECO

CECO, profundament compromesa amb Còrdova, desenvolupa i impulsa iniciatives de suport al teixit empresarial i treballa pel creixement de l'ocupació i el benestar social a la nostra província.

https://ceco-cordoba.es/

CEDEC va signar un conveni amb la CEC

CEDEC té un acord de col·laboració amb la Confederació d'Empresaris de la província de Cadis (CEC), una organització que té com a finalitats la defensa dels interessos empresarials, el foment de l'activitat econòmica i el compromís amb el desenvolupament socioeconòmic de la província de Cadis.

http://www.empresariosdecadiz.es/

CEDEC anuncia el seu partenariat amb FEDEME

La Federació d'Empresaris del Metall és una organització professional, formada pels empresaris industrials i comercials de les diferents branques d'activitat del sector metal·lúrgic de la província de Sevilla i altres zones de la regió.

http://www.fedeme.com/

CEDEC colabora de forma activa amb CES

Per a CEDEC, és un motiu de satisfacció ser membres de la CES, col·laborar de manera activa i brindar-los tot el nostre suport, tant a la resta de membres com a les associacions territorials i sectorials que la conformen ( ATEDIBUS, FEICASE, FICA, TIXE, AEPEA…)

https://cesevilla.es/

CEDEC va signar un conveni amb IBIAE

IBIAE és fundada pels empresaris l'any 1993. És una associació empresarial sense ànim de lucre que representa i defensa els interessos comuns empresarials d'Ibi i la seva comarca. L'objecte de IBIAE és tutelar, gestionar i representar a qualsevol nivell, els interessos empresarials comuns i facilitar la promoció comercial, industrial, social i cultural de la comarca de la Foia de Castalla.

https://www.ibiae.com/

CEDEC, partner de FEMCA

La Federació d'Empreses del Metall de la província de Cadis (FEMCA) és la suma de diferents entitats del sector marcant-se com a objectiu la defensa, representació i foment dels interessos dels seus associats des de la seva creació en 1977.

https://www.femca.info/

CEDEC anuncia el seu partenariat amb FAEC

L'objectiu primordial de la Federació Provincial d'Agrupacions d'Empresaris de la Construcció de Cadis (FAEC) és, doncs, la representació i defensa dels interessos generals dels constructors i promotors de Cadiz, així com prestar assessorament general en els diversos àmbits de la gestió de les empreses.

http://www.faeccadiz.com/

CEDEC col·labora amb FES

La Federació Empresarial Espanyola de Seguretat (FES) es va crear en 1991 per a representar i defensar a les Empreses de Seguretat, especialment a les Pimes; perseguir l'intrusisme i la competència deslleial en el sector; fomentar el correcte exercici de l'activitat de seguretat privada; actuar davant les Administracions Públiques i els estaments polítics i parlamentaris sobre la legislació i reglamentació del sector; i fomentar la col·laboració entre la Seguretat Privada i els Cossos de Seguretat Pública.

http://www.fes.es/

CEDEC col·labora amb AEFCLM

AEFCLM ha signat un Conveni de col·laboració amb CEDEC. CEDEC és una empresa europea, fundada en 1965, fa més de 50 anys i que té les seves seus en Paris, Ginebra, Brussel·les, Milà i Madrid. CEDEC és una empresa de consultoria estratègica i d'organització especialitzada en l'empresa familiar. La seva vocació és la de treballar no sols per a l'empresa, sinó també amb i per a l'empresari, ja que l'èxit de les seves intervencions estan basades en l'adaptació a la realitat, recursos i objectius dels seus clients, així com en la comprensió empàtica de les seves veritables necessitats.

https://www.aefclm.es/

CEDEC col·labora amb FREMM

CEDEC ha signat un contracte amb la Federació Regional d'Empresaris del Metall de Múrcia (FREMM), una Associació patronal independent la fi primordial de la qual és la gestió i defensa dels interessos econòmics, socials i professionals dels associats, així com promoure el major desenvolupament econòmic i social del Sector Metall.

http://www.fremm.es/

CEDEC col·labora amb FER

CEDEC està orgullós d'haver signat un contracte amb La Federació Espanyola de la Recuperació i el Reciclatge (FER), que és la principal associació del sector del reciclatge de residus, i des de fa més de 30 anys defensa els interessos de les empreses gestores de residus en els diferents àmbits econòmics, socials i ambientals.

https://www.recuperacion.org/

CEDEC col•labora amb REGALO FAMA

Des del mes d’abril, CEDEC S.A. forma part del cercle d’empreses col•laboradores de REGALO FAMA.

https://www.regalofama.com/

 

CEDEC va firmar un conveni amb AGRELA

AGRELA és una Associació d'Empresaris gallega sense ànim de lucre fundada el 1973, que defensa els interessos generals i comuns dels seus membres.

https://www.agrela.com/

CEDEC és membre d'ASEACAM

CEDEC és membre de l'Associació Empresarial d'Indústries Alimentàries de la Comunitat de Madrid (ASEACAM) , que va ser fundada el 1994, és l'organització que representa a les empreses alimentàries madrilenyes, denominacions d'origen i indicacions geogràfiques i promociona els seus productes agroalimentaris de qualitat de la Comunitat de Madrid.

https://aseacam.com/

CEDEC col•labora amb AELMA

Des del mes de febrer CEDEC S.A. forma part del cercle d’empreses col•laboradores amb AELMA (Asociación de Empresarios de Limpieza de Madrid).

http://www.aelma.com/

Subscriu-te a nostra newsletter!

Rebràs notícies mensuals sobre gestió estratègica empresarial i casos d'èxit dels nostres clients.